Advies nodig? 0113 - 384019

Vogelsnacks kopen

Wilt u uw vogels verwennen? Dat kan! Bij Dierenverblijf hebben we genoeg snacks om uw vogels gezond en lekker te verwennen: van snackballen tot pikstenen, van snoepzaad tot snoepsticks! Kijk snel verder en ontdek ons grote aanbod vogelsnacks.

Vogelsnacks Er zijn 51 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Snacks in soorten en maten

Als het gaat om snacks voor uw vogels, dan heeft u in ieder geval genoeg te kiezen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor overheerlijke gele of rode trosgierst. Trosgierst is een echte lekkernij voor uw vogels. Vogels vinden trosgierst erg lekker en kunnen er geen genoeg van krijgen. Het zaad is zacht en makkelijk te pellen. Hierdoor kunnen jonge vogels goed oefenen met het eten van zaden. Verwennen is dus ook nog eens goed (mits verantwoord gedoseerd natuurlijk). Ook kunt u bijvoorbeeld een sepia geven. Dit is een 100% natuurlijk product dat vogels voorziet van calcium en belangrijke mineralen.

Vitakraft

In ons assortiment hebben we ook veel producten van Vitakraft. Dit zijn voornamelijk kräckers. Bijvoorbeeld parkietkräckers met fruit of honing, kanariekräckers voor de rui, etc. Deze lekkernijen bevatten verschillende soorten zaden op een natuurlijk houten stokje. Doordat de kräcker meerdere keren afgebakken is, zitten de zaden stevig op het houten stokje en moet uw parkiet moeite doen om de zaden los te krijgen. Dit houdt de parkiet actief en zorgt ervoor dat de snavel op een natuurlijke wijze slijt.

Vogelsnacks bij Dierenverblijf

Dierenverblijf staat garant voor een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Omdat wij gaan voor het beste product voor u en uw vogels, kunt u altijd met uw vragen over bijvoorbeeld de samenstelling van producten altijd bij ons terecht! Bestelt u op werkdagen voor 17.00, dan worden uw snacks dezelfde dag al verzonden.

Lees meer