Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
 

Bodembedekking vogelkooi

Goede bodembedekking is onmisbaar in uw volière en vogelkooi. Daarom zorgen wij bij Dierenverblijf er ook voor dat u een ruime keuze heeft uit verschillende soorten bodembedekkers, zodat u altijd de deur uit gaat met het juiste product. Van hennepvezel tot beukenhoutsnippers, van schelpenzand tot bodembedekking van gerecycled papier: kortom, er is veel mogelijk! Kijk snel verder en ontdek ons complete aanbod bodembedekking.

Bodembedekking Er zijn 9 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Bodembedekking in soorten en maten

Zoals gezegd kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten bodembedekking. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Aubiose hennepvezel. Dit is een bodembedekking met veel voordelen. Hennepvezel is stofarm en heeft een goede absorberende werking. Hennepvezel blijft droog aan de oppervlakte en zorgt tevens voor de optimale absorptie van nare luchtjes. Een andere bodembedekker is schelpenzand. Dit is een mengsel van wit zand, oesterschelpjes en zeeschelpjes. Daarnaast zit er anijs in verwerkt voor een frisse geur. Ook beukensnippers zijn te gebruiken als bodembedekker in de volière of de vogelkooi. Deze snippers zijn gemaakt van speciaal geselecteerde houtsoorten. De snippers zijn bij de zagerij als restant vrijgekomen. Hiervoor zijn dus geen extra bomen gekapt. De snippers zijn vrij van schadelijke stoffen en zodoende uitermate geschikt als bodemstrooisel in vogelkooien, volières en terraria. Weer een andere bodembedekker is de Back 2 Naturebodembedekking. Deze bodembedekker is gemaakt van gerecycled papier. Deze bodembedekker is erg absorberend en is praktisch stofvrij. De laatste bodembedekking die we willen noemen is de Corbo Bodembedekking. Dit is de meest geavanceerde bodembedekking voor vogels, papegaaien, knaagdieren, reptielen etc. Deze bodembedekking is 100% natuurlijk, zweeft niet uit de kooi en is praktisch stofvrij. Door natuurlijke spons-reactie sluit het luchtjes af.

Bodembedekking bij Dierenverblijf

Bij het kopen van bodembedekkers voor de volière of de vogelkooi kunt u rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Bestelt u op werkdagen bij ons voor 17.00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Heeft u nog verdere vragen of wilt u persoonlijk advies? Kom dan eens langs in onze winkel of neem contact op met de klantenservice!

Lees meer