Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Filter op Merk
Informatie
Informatie
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
 

Voeding

Uw paard verdient de beste voeding! Daarom helpen wij u bij Dierenverblijf graag als het gaat om paardenvoer. Bij ons kunt u terecht voor merken als HippoStar, Cavalor en Pavo. Helaas zijn onze zakken paardenvoer alleen af te halen in de winkel. Het voordeel van online bestellen is wel dat wij het voer voor u kunnen reserveren. Wel zo makkelijk!

Voeding Er zijn 13 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Paardenvoer in soorten en maten

Paardenvoer is verkrijgbaar in verschillende soorten en smaken. Neem bijvoorbeeld het voer van HippoStar. Dit is verkrijgbaar als paardenslobber van ontsloten granen, als kruidenmuesli en als reform granenmuesli. Daarnaast is er nog het krachtvoer voor paarden die geen of lichte arbeid verrichten. Dit is een onderhoudsbrok met een laag eiwit- en energiegehalte. Verder zijn er nog verschillende soorten voer van Cavalor en Pavo verkrijgbaar: kijk snel verder voor het beste voer voor uw paard!

Paardenvoer bij Dierenverblijf

Bij het bestellen van producten bij Dierenverblijf kunt u rekenen op personeel dat altijd voor u klaarstaat met deskundig advies. Goede service staat hoog in het vaandel! Helaas zijn onze zakken paardenvoer alleen af te halen in de winkel. Het voordeel van online bestellen is wel dat wij het voor u kunnen reserveren.

Lees meer