Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
 

Verzorging

Uw paard verdient de beste verzorging. Daarom zorgen wij dat u de juiste producten bij ons kunt vinden om uw paard verzorgen. Van manenborstels tot poetskisten, van roskammen tot hennepvezel: dankzij het grote assortiment vindt u altijd het product dat u voor uw paard zoekt. Kijk snel verder of kom langs in onze grote winkel in Kruiningen.

Verzorging Er zijn 17 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Vachtverzorging

Bij het poetsen van uw paard, verwijdert u niet alleen vuil, u kunt ook direct controleren of uw paard nergens wondjes of zwellingen heeft. De beweging die u bij het poetsen maakt stimuleert de doorbloeding van de huid. Daarnaast geeft het een fijn gevoel bij de paarden. Ook is het dan wel weer zo dat u dit met mate moet doen. Voor de vachtverzorging hebben we diverse manenborstels, manenkammen, manentrekkammen, rosborstels en roskammen. Verder kunt u bij ons terecht voor complete poetskisten en poetsrugzakken. Daarnaast hebben we nog een heuse multi-inzetbare draagbare douche.

Bodembedekking

Ook bodembedekking is belangrijk bij het goed verzorgen van uw paard. Voor paarden hebben wij verschillende soorten bodembedekking, namelijk Aubiose hennepvezel, vlasvezel en houtvezel.

Verzorgingsproducten bij Dierenverblijf

Bij het bestellen van verzorgingsproducten voor paarden bij Dierenverblijf kunt u rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Al onze artikelen worden tevens uit eigen voorraad geleverd. Als u bij ons op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, dan wordt uw bestelling dezelfde dag al verzonden.

Lees meer