Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie

Blog

Top 5 sinterklaascadeautjes voor uw hond!

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
 

Verzorging konijn & knaagdier

Bent u op zoek naar een verzorgingsproducten uw konijnen en knaagdieren? Bij Dierenverblijf heeft u de keuze! Van diverse bodembedekkers tot reinigingsproducten, van knaagdierentoiletten tot anti-knaagstrips: de keuze is reuze! Dankzij het grote assortiment verzorgingsproducten van hoge kwaliteit vindt u altijd de bodembedekker die bij uw knaagdier past. Bekijk snel ons complete aanbod verzorgingsproducten. Lees meer

Bent u op zoek naar een verzorgingsproducten uw konijnen en knaagdieren? Bij Dierenverblijf heeft u de keuze! Van diverse bodembedekkers tot reinigingsproducten, van knaagdierentoiletten tot anti-knaagstrips: de keuze is reuze! Dankzij het grote assortiment verzorgingsproducten van hoge kwaliteit vindt u altijd de bodembedekker die bij uw knaagdier past. Bekijk snel ons complete aanbod verzorgingsproducten.

Bodembedekkers

Bodembedekkers zorgen voor een comfortabele leefomgeving. Daarnaast zijn ze erg praktisch. Bij Dierenverblijf heeft u een ruime keuze aan bodembedekkers. In het assortiment zitten diverse soorten bodembedekkers, zoals beukenhoutsnippers, vlasvezel, houtvezel en hennepvezel. Beukenhoutsnippers zijn als restant vrijgekomen bij de zagerij. Hiervoor zijn dus geen extra bomen gekapt. Beukenhoutsnippers nemen goed vocht op. Het nadeel van deze houtsnippers is dat ze soms wat hard kunnen zijn voor de pootjes. Dit op te lossen door nog een klein laagje zachte bodembedekking over de snippers heen te leggen. Vlasvezel is een goed absorberende bodembedekker. Daarnaast is vlasvezel 100% natuurlijk. Verder is vlasvezel heel geschikt voor dieren met allergische reacties. Houtvezel is een stofarme bodembedekker. Het wordt door dierenartsen aanbevolen als bodembedekking. Een andere populaire bodembedekker is hennepvezel. Hennepvezel is een zachte, comfortabele bodembedekker die ook nog eens erg praktisch is. Hennepvezel neemt veel vocht op. Verder heeft u bij hennepvezel geen last van nare geurtjes. Ook blijft hennepvezel droog aan de oppervlakte, waardoor het niet dus niet aan de pootjes blijft plakken.

Knaagdierentoilet

Een handig hulpmiddel is een konijnentoilet. Konijnentoiletten maken uw konijn eenvoudig en snel zindelijk, zodat het niet zijn behoefte overal in het hok doet en u niet iedere keer het hok in het geheel schoon hoeft te maken. Knaagdierentoiletten zijn er in diverse soorten en maten. Vaak betreft het een hoektoilet. Een hoektoilet voor konijnen en knaagdieren kunt u gemakkelijk in een hoek zetten. Omdat konijnen en knaagdieren vaak hun behoefte doen in een bepaalde hoek, zullen ze goed gebruik maken van een toilet.

Overige verzorgingsproducten

Verder hebben we in ons assortiment nog meer verzorgingsproducten, zoals schoonmaakmiddelen. Deze schoonmaakproducten zijn volledig veilig voor knaagdieren. Voor een fris konijnen- en knaagdieren verblijf kunt u bijvoorbeeld kiezen voor krachtige kooireinigers, middelen tegen urinegeur en spray tegen ongedierte. Andere verzorgingsproducten zijn verzorgingsborstels, knaagdieren shampoos, knaagstenen voor de tandverzorging en allerlei kammen en scharen voor konijnen en knaagdieren.

Verzorgingsproducten kopen bij Dierenverblijf

Dierenverblijf staat garant voor een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u bijna alle producten bekijken in onze grote showroom en winkel in Kruiningen. Al onze verzorgingsproducten zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit onze eigen voorraad geleverd. Als u bij ons op werkdagen vóór 17:00 bestelt, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden!

Inklappen

Lees meer

Verzorging knaagdier Er zijn 42 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw