Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie

Blog

Konijnen vaccineren

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Snacks

Bent u op zoek naar snacks voor uw konijnen en knaagdieren? Bij Dierenverblijf heeft u genoeg te kiezen! Van konijnensnacks tot caviasnacks: ieder knaagdier kunt u lekker en gezond verwennen! Dankzij het grote assortiment konijnen- en knaagdierensnacks van hoge kwaliteit vindt u voor iedere knager het juiste product. Bekijk snel ons complete aanbod snacks. Lees meer

Bent u op zoek naar snacks voor uw konijnen en knaagdieren? Bij Dierenverblijf heeft u genoeg te kiezen! Van konijnensnacks tot caviasnacks: ieder knaagdier kunt u lekker en gezond verwennen! Dankzij het grote assortiment konijnen- en knaagdierensnacks van hoge kwaliteit vindt u voor iedere knager het juiste product. Bekijk snel ons complete aanbod snacks.

Snacks voor konijn, cavia, hamster

Naast de basisvoeding is het goed om je knaagdier af en toe eens te verwennen met een knaagdiersnack. U kunt de snacks aan uw knaagdier geven als beloning voor een prestatie, maar ook gewoon als tussendoortje. Bij Dierenverblijf hebben we verschillende soorten knaagdierensnacks, zoals snackballetjes, maiskolven en knaagsticks. Het geven van snacks aan uw konijn of knaagdier is niet alleen leuk, lekker of goed voor de afwisseling, het is ook gezond en handig. Zo zijn de Trixie maiskolven een goed, natuurlijk middel om de tanden van de knaagdieren te laten slijten.

Gezonde konijnensnacks

Bij Dierenverblijf zijn we een groot voorstander van gezond verwennen. Daarom zijn de meeste artikelen in ons brede assortiment ook gezond voor uw konijnen en knaagdieren. Kijk bijvoorbeeld naar de snacks van Vitakraft. Vitakraft heeft gezonde knabbelsticks in verschillende smaken, zoals noten, groente of honing. Daarnaast zijn de Puik Snacks gezonde versnaperingen voor uw konijn. Puik Snacks zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit wortelstukjes, rozenbottels, een groente- of fruitsalade, groentesticks enzovoorts.

Snacks bij Dierenverblijf

Bij het kopen van konijnen- en knaagdierensnacks bij Dierenverblijf kunt u rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u ook bijna alle soorten bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Al onze konijnen- en knaagdierensnacks zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit onze eigen voorraad geleverd. Bestelt u bij ons op werkdagen vóór 17:00, dan wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden!

Naast hooi en biks is het ook leuk om je konijn- of knaagdier af en toe eens lekker te verwennen. Hiervoor heeft Dierenverblijf de knaagdiersnacks voor konijn, cavia, hamster, hamster, rat, enz. De extra snack kunnen worden gezien als een snoepje of chips maar dan voor je knaagdier. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online.

Gezonde konijnensnacks

Uw konijn lekker en gezond verwennen kan ook! De meeste artikelen uit ons assortiment zijn gezond voor uw konijn- en/of knaagdier. Neem bijvoorbeeld de Vitakraft knabbelsticks in verschillende smaken zoals noten, groente of honing. Ook Puik Snacks kent een groot assortiment gezonde snacks van een boerenlandmix tot vezelkoekjes.

Meer informatie of advies over knaagdiersnacks

Konijn- en knaagdiersnacks zijn eenvoudig online te bestellen bij Dierenverblijf. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze snacks zijn uitsluitend van A-kwaliteit en is uit voorraad leverbaar. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice.

Inklappen

Lees meer

Snacks Er zijn 122 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw