Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie

Blog

Konijn in de zomer: Hoe kan ik mijn konijn helpen afkoelen?

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Snacks

Naast hooi en biks is het ook leuk om je konijn- of knaagdier af en toe eens lekker te verwennen. Hiervoor heeft Dierenverblijf de knaagdiersnacks voor konijn, cavia, hamster, hamster, rat, enz. De extra snack kunnen worden gezien als een snoepje of chips maar dan voor je knaagdier. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online. Lees meer

Naast hooi en biks is het ook leuk om je konijn- of knaagdier af en toe eens lekker te verwennen. Hiervoor heeft Dierenverblijf de knaagdiersnacks voor konijn, cavia, hamster, hamster, rat, enz. De extra snack kunnen worden gezien als een snoepje of chips maar dan voor je knaagdier. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online.

Gezonde konijnensnacks

Uw konijn lekker en gezond verwennen kan ook! De meeste artikelen uit ons assortiment zijn gezond voor uw konijn- en/of knaagdier. Neem bijvoorbeeld de Vitakraft knabbelsticks in verschillende smaken zoals noten, groente of honing. Ook Puik Snacks kent een groot assortiment gezonde snacks van een boerenlandmix tot vezelkoekjes.

Meer informatie of advies over knaagdiersnacks

Konijn- en knaagdiersnacks zijn eenvoudig online te bestellen bij Dierenverblijf. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze snacks zijn uitsluitend van A-kwaliteit en is uit voorraad leverbaar. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice.

Inklappen

Lees meer

Snacks Er zijn 116 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw