Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Filter op Kleur
Filter op Merk
Informatie
Informatie
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
 

Kattenluik

Op zoek naar een handig kattenluik? Dan heeft u bij Dierenverblijf genoeg te kiezen: Van kattenluikjes met chipherkenning tot kattenluikjes met magneet, van kattenluikjes met infrarood tot eenvoudige kattenluikjes! Kijk snel verder en ontdek ons complete aanbod kattenluiken.

Kattenluik Er zijn 18 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Kattenluiken in soorten en maten

Op het gebied van kattenluiken is veel mogelijk. Niet alleen op het gebied van de toegang (chip/magneet/infrarood), maar ook op het gebied van de opening kunt u een keuze maken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen of u een kattenluikje koopt met twee standen of met vier standen. Twee standen houdt in dat een luikje alleen open of dicht kan. Vier standen houdt in dat een luikje open kan naar binnen, naar buiten, naar binnen én naar buiten. Ook kan een luikje met vier standen helemaal gesloten worden. Soms kan het zo zijn dat u een luikje wilt in een extra diepe muur. Hiervoor kunt u tunnelverlengstukken aanschaffen.

Kattenluik met chip voor uw eigen kat

Als u een kattenluikje koopt, is het wel zo fijn als alleen uw eigen kat er door naar binnen kan. Hiervoor zijn kattenluikjes met chip en kattenluikjes met infrarood ontwikkeld. Kijk bijvoorbeeld naar de Staywell deluxe 500 kattenluik van PetSafe. Dit kattenluik met infrarood zorgt ervoor dat alleen uw eigen kat naar binnen kan. Door uw kat de bijgeleverde halsband met infrarood-sleutel aan te doen zal het kattenluik alleen voor uw eigen kat open gaan. Dit luik helpt dus met het buiten houden van ongewenste katten.

Kattenluik kopen bij Dierenverblijf

Bij het kopen van een kattenluik bij Dierenverblijf kunt u rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u bijna alle soorten kattenluiken bekijken in onze grote winkel in Kruiningen. Bestelt u bij ons op werkdagen vóór 17:00, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer