Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie

Blog

Een effectieve oplossing voor vuurwerkangst bij honden én katten!

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
 

Parkietenvoer kopen

Bent u op zoek naar voer voor uw parkieten? Bij Dierenverblijf kunnen wij u verder helpen. In ons assortiment hebben wij namelijk voer dat geschikt is voor grasparkieten, valkparkieten en andere parkieten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit eivoer. Dit hebben wij van het merk Cédé en van Versele Laga. Eivoer is aanvullend parkietenvoer dat goed gebruikt kan worden bij de kweek. Verder hebben we pallets van Nutribird. Dit is onderhoudsvoer voor papegaaien met een wetenschappelijk verantwoorde samenstelling. De pellets zijn volledig opneembaar. Het is een voeding op basis van geselecteerde granen, verse vruchten en aardnoten. Met de stof flor...

Parkietenvoer Er zijn 21 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Bent u op zoek naar voer voor uw parkieten? Bij Dierenverblijf kunnen wij u verder helpen. In ons assortiment hebben wij namelijk voer dat geschikt is voor grasparkieten, valkparkieten en andere parkieten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit eivoer. Dit hebben wij van het merk Cédé en van Versele Laga. Eivoer is aanvullend parkietenvoer dat goed gebruikt kan worden bij de kweek. Verder hebben we pallets van Nutribird. Dit is onderhoudsvoer voor papegaaien met een wetenschappelijk verantwoorde samenstelling. De pellets zijn volledig opneembaar. Het is een voeding op basis van geselecteerde granen, verse vruchten en aardnoten. Met de stof florastimul wordt de darmflora ondersteund en wordt de papegaai beschermd tegen darmstoornissen.

Parkietenvoer bij Dierenverblijf

Als u parkietenvoer koopt bij Dierenverblijf kunt u rekenen een snelle levering, deskundig advies, een goede service en medewerkers die altijd voor uw klaarstaan om uw vragen te beantwoorden. Dit kan, omdat wij gaan voor het beste product voor u en uw papegaaien! Bestelt u op werkdagen voor 17.00, dan wordt uw voeder dezelfde dag al verzonden.

Lees meer