Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Filter op Maat
Informatie
Informatie
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
 

Kanarievoer kopen

Ook voor kanarievoer bent u aan het juiste adres bij Dierenverblijf. In ons assortiment zit bijvoorbeeld eivoer. Dit is aanvullende voeding voor kanaries. Dit eivoer is goed om te gebruiken bij de kweek van kanaries. We hebben eivoer van het merk Cédé en van Versele Laga. Eivoer van Cédé is uniek door het verwerken van hele eieren. De structuur van Het Versele Laga-eivoer is grof en wordt daardoor beter opgenomen. Daardoor is er minder verlies. Door de extra toevoegingen zorgt het voor een optimale groei en een goede vederopbouw. Naast het normale eivoer hebben we ook eivoer voor rode kanaries. Dit is speciaal gemaakt voor rode kanaries en...

Kanarievoer Er zijn 19 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Ook voor kanarievoer bent u aan het juiste adres bij Dierenverblijf. In ons assortiment zit bijvoorbeeld eivoer. Dit is aanvullende voeding voor kanaries. Dit eivoer is goed om te gebruiken bij de kweek van kanaries. We hebben eivoer van het merk Cédé en van Versele Laga. Eivoer van Cédé is uniek door het verwerken van hele eieren. De structuur van Het Versele Laga-eivoer is grof en wordt daardoor beter opgenomen. Daardoor is er minder verlies. Door de extra toevoegingen zorgt het voor een optimale groei en een goede vederopbouw. Naast het normale eivoer hebben we ook eivoer voor rode kanaries. Dit is speciaal gemaakt voor rode kanaries en andere vogels met een rode grondkleur om hun kleur te behouden. Voor kanaries hebben we ook pellets van Nutribird. Dit is onderhoudsvoer dat volledig is gericht op kanaries, tropische en inlandse vogels. De pellets bestaan voor de helft uit kanariezaad en voor de andere helft uit granen en verse vruchten. Door het gebruik van de stof florastimul wordt de darmflora goed ondersteund.

Kanarievoer bij Dierenverblijf

Dierenverblijf staat garant voor een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Omdat wij gaan voor het beste product voor u en uw kanaries, kunt u altijd met uw vragen over bijvoorbeeld de samenstelling van producten altijd bij ons terecht! Bestelt u op werkdagen voor 17.00, dan wordt uw voer dezelfde dag al verzonden.

Lees meer