Advies nodig? 0113 - 384019

Voer- en nestkastjes kopen

Op zoek naar een voederhuisje of een voersilo voor de vogels in de tuin? Kijk dan snel verder! Van pindakaaspothouders tot vogelvoederhuizen, van een voederautomaat tot een mezenbolhouder: bij Dierenverblijf kunt u terecht voor veel voedingsaccessoires voor uw tuinvogels. Ontdek snel ons complete aanbod.

Voer- en nestkastjes Er zijn 23 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Aan het juiste adres voor uw buitenvogels

Bij Dierenverblijf kunt u genoeg vinden voor uw buitenvogels. Neem bijvoorbeeld de MultifeedR. De MultifeedR is een vogelvoedersysteem met een leuk design dat alle tuinen geplaatst kan worden. Hij is geschikt voor verschillende soorten voer en vetbollen. U kunt de MultifeedR eenvoudig bijvullen door de onderkant los te draaien en de silo weer vol te stoppen met voer. Ook houders voor mezenbollen en pindakaaspotten zijn bij ons verkrijgbaar. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor metalen voersilo’s voor in de tuin en klassieke houten vogelvoederhuizen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor vogelpindakaas en mezenbollen.

Waarom bestellen bij Dierenverblijf?

Als u uw keuze heeft gemaakt, kunt u de producten van uw keuze gemakkelijk online bestellen. Dierenverblijf staat garant voor een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Al onze artikelen worden uit eigen voorraad geleverd. En als u op werkdagen bij ons voor 17.00 uur bestelt, dan wordt uw bestelling dezelfde dag al verzonden. Sommige producten zijn helaas alleen af te halen in de winkel. Het voordeel van het online bestellen van deze producten is dat ze dan wel voor u gereserveerd worden!

Lees meer