Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Filter op Merk
Filter op Afmetingen
Filter op Kleur
Informatie
Informatie
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
 

Parkietenkooi kopen

Bent u op zoek naar een speciale kooi voor uw valkparkiet, grasparkieten en andere parkieten? Wij helpen u er graag aan! Dankzij ons grote assortiment parkietenkooien vindt u altijd de juiste kooi voor uw parkiet. Kijk snel verder of u dé kooi voor uw parkiet kunt vinden!

Parkietenkooien Er zijn 18 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Een speciale kooi voor uw parkiet

Ook voor parkieten hebben we speciale kooien. Zo hebben parkieten een andere kooi nodig dan bijvoorbeeld zebravinken. Het is namelijk belangrijk dat ze kunnen klimmen en klauteren aan de tralies. Hiervoor zijn dus speciale kooien gemaakt met horizontale spijlen. Het is aan te raden om een badje op de bodem van de kooi te maken. Daarnaast is het ook erg leuk om een nestkastje in de kooi te hangen. Dit gebruiken ze elke nacht als een slaapplaats. Verder is het ook goed om de parkietenkooi compleet te maken met speeltjes om op te klimmen of om aan te knagen.

Parkietenkooien bij Dierenverblijf

Bij het kopen van een parkietenkooi bij Dierenverblijf kunt u rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Als u op werkdagen bij ons voor 17.00 uur bestelt, dan wordt uw parkietenkooi dezelfde dag al verzonden.

Lees meer