Advies nodig? 0113 - 384019

Verzorging en gezondheid

Een verzorgd aquarium of een verzorgde vijver is goed voor de gezondheid van de vissen en ook nog eens een lust voor het oog. Bij Dierenverblijf bent u aan het juiste adres voor verzorgingsproducten voor uw aquariumvissen en vijvervissen. Dankzij het grote assortiment verzorgingsproducten vindt u altijd het product dat bij uw vissen past. Kijk snel verder of kom langs in onze winkel en ontdek ons complete aanbod verzorgingsproducten.

Verzorging en gezondheid Er zijn 125 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Verzorgingsproducten in soorten en maten

Van algenmiddel tot waterverzorging, van watervoorbereiders tot complete verzorgingsinstallaties voor de planten. Neem bijvoorbeeld de JBL ProFlora m2003. Dit is een bemestingsinstallatie met pH-besturing voor het automatisch verzorgen van snel en langzaam groeiende planten in zoetwateraquaria. Dit is natuurlijk maar een voorbeeld, maar er zijn nog meer soortgelijke producten bij ons verkrijgbaar. Ook zijn er tal van watervoorbereiders verkrijgbaar. Deze watervoorbereiders worden vaak gebruikt bij de inrichting en waterwisseling. Een voorbeeld hiervan is de JBL Biotopol C. Deze watervoorbereider neutraliseert de schadelijke stoffen uit leidingwater. Verder zijn er nog diverse algenmiddeltjes te vinden in ons assortiment. Neem bijvoorbeeld het zeer effectieve middel Easy Life AlgExit. Dit middel zorgt ervoor dat de algengroei tot stilstand wordt gebracht. Daarna laat het middel de algen verdwijnen. Dit middel is ongevaarlijk voor andere aquariumbewoners.

Aquariumverzorging bij Dierenverblijf

Bij het kopen van een verzorgingsproducten bij Dierenverblijf kunt u rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Al onze artikelen worden tevens uit eigen voorraad geleverd. Als u bij ons op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, dan wordt uw bestelling dezelfde dag al verzonden.

Lees meer