Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie

Blog

Een effectieve oplossing voor vuurwerkangst bij honden én katten!

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
 

Winterproducten

Is de huisvesting van uw kippen als winterklaar? In de winter daalt de buitentemperatuur namelijk vaak naar punten waarop u maatregelen moet nemen! Gelukkig kunnen wij u daarbij helpen! Denk bijvoorbeeld aan drinkbakverwarmers, warmteplaten en warmtelampen. Kijk snel verder en ontdek ons complete aanbod winterproducten!

Winterproducten Er zijn 16 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Waterflesje

Als het vriest, is de kans groot dat het water in de drinkbakken en drinktorens bevriest. Dan kunnen deze bakken kapot gaat, maar het ergste is dat de kippen niet kunnen drinken. Daarom kunt u kiezen voor de aanschaf van een drinkbakverwarmer of een handige drinktoren met een anti-vriessysteem.

Warmteplaat

Een warmteplaat is ook ideaal om te gebruiken in de wintermaanden. Het geeft een natuurlijk gevoel van een warm verenpak. Met deze warmteplaat zorgt u ervoor dat de kuikens en kippen heerlijk warm blijven. Een warmteplaat is makkelijk in gebruik en in hoogte verstelbaar. Tevens bezorgt een warmteplaat u lage energiekosten en verbruikt een plaat minder energie dan een warmtelamp.

Winterproducten bij Dierenverblijf

Bij het kopen van winterproducten bij Dierenverblijf kunt u rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u bijna alle producten bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Al onze winterproducten zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit onze eigen voorraad geleverd. Als u bij ons op werkdagen vóór 17:00 bestelt, dan wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden! Wilt u meer informatie en persoonlijk advies? Kom dan langs in onze winkel in Kruiningen!

 

Lees meer