Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie

Blog

Een effectieve oplossing voor vuurwerkangst bij honden én katten!

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
 

Muizenvoer online kopen

Ook voor de voeding van uw muizen kunt u terecht bij Dierenverblijf. In ons grote assortiment knaagdiervoeding hebben wij ook voeding voor uw muis. Bekijk snel ons complete aanbod muizenvoeding!

Muizenvoer Er is 1 product.

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Supreme Science Selective Muis

Een populaire muizenvoeding is de Supreme Science Selective Muis. Dit is een volledige dierenvoeding voor muizen. Deze voeding is samengesteld met hoogwaardige ingrediënten om aan de specifieke voedingsbehoeften van muizen te voldoen. De Supreme Science Selective Muis bevat natuurlijke antioxidanten en heeft een hoog gehalte aan granen. Omdat alle voedingsstoffen in een brokje is samengeperst, voorkomt deze voeding selectieve eetgedrag van uw muis. Aan de Supreme Science Selective Muis is geen suiker toegevoegd.

Muizenvoer bij Dierenverblijf

Bij het kopen van muizenvoer bij Dierenverblijf kunt u rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u bijna alle producten bekijken in onze grote winkel in Kruiningen. Al onze muizenvoeding is uitsluitend van A-kwaliteit en wordt uit onze eigen voorraad geleverd. Bestelt u bij ons op werkdagen vóór 17:00, dan wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer