Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
 

Accessoires konijn- en knaagdier

Bent u op zoek naar een vervoersmand voor konijnen, een boek over hamster, beits voor uw konijnenhok of andere benodigdheden voor konijnen of knaagdieren? Deze en andere konijnen- en knaagdierenaccessoires zijn te verkrijgen bij Dierenverblijf. Dankzij ons grote assortiment konijnen- en knaagdierenaccessoires vindt u altijd het juiste product. Kijk snel naar ons volledige aanbod van konijnen- en knaagdierenaccessoires!

Accessoires en overig Er zijn 88 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Knaagdierenaccessoires

Op het gebied van accessoires voor konijnen en knaagdieren is er veel te vinden. Deze producten variëren van extra buizen voor uw hamster tot beits voor het konijnenhok, van een konijnen- en knaagdierenencyclopedie tot een tuigje voor uw konijn, rat of fret. Daarnaast zijn er handige extra’s te koop, zoals drinkbakverwarmers, anti-knaagstrips en reinigingsborstels voor drinkflesjes. Verder kunt u een heerlijk divan voor uw konijnen en knaagdieren kopen.

Vervoersmanden voor konijnen

Bij Dierenverblijf hebben we ook handige reismanden voor konijnen. Konijnen kunnen in een reismand vervoerd worden. Reismanden voor konijnen en knaagdieren zijn verkrijgbaar is verschillende soorten, maten en kleuren. Daarom vindt u altijd de vervoersmand die bij uw konijn of knaagdier past.

Knaagdierenaccessoires kopen bij Dierenverblijf

Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u bijna alle producten bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Al onze producten zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit onze eigen voorraad geleverd. Als u bij ons op werkdagen vóór 17:00 bestelt, dan wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden!

 

Lees meer