Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie

Blog

Konijnen vaccineren

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Voeding

Op zoek naar kattenvoer voor uw kat of kitten? Dan bent u bij Dierenverblijf aan het juiste adres. Dankzij het grote assortiment voeders vindt u altijd het product dat bij uw huisdier past. Zo hebben wij droogvoer, natvoer maar ook speciaal dieetvoer. U kunt daarnaast kiezen tussen verschillende smaken zoals kip, lam, rund en verschillende vissoorten. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al ons kattenvoer is uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice! Lees meer

Op zoek naar kattenvoer voor uw kat of kitten? Dan bent u bij Dierenverblijf aan het juiste adres. Dankzij het grote assortiment voeders vindt u altijd het product dat bij uw huisdier past. Zo hebben wij droogvoer, natvoer maar ook speciaal dieetvoer. U kunt daarnaast kiezen tussen verschillende smaken zoals kip, lam, rund en verschillende vissoorten. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al ons kattenvoer is uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice!

Kattenvoer voor uw kat? Bestel eenvoudig en snel!

U wilt natuurlijk alleen maar de beste kattenvoeding voor uw kat. En deze is verkrijgbaar in onze uitgebreide webshop. Elke kat heeft zo zijn eigen voorkeuren. Het beste kattenvoer verschilt daarom ook per kat. U kunt kiezen voor rasspecifieke voeding, of juist voeding die eventuele problemen van uw kat aanpakt, zoals het Prins kattenvoer. De rasspecifieke voeding is een volledige voeding afgestemd op de behoeften van uw ras kat. Niet van elk merk is er ras specifieke voeding verkrijgbaar. Eén van de bekendste merken die dit wel heeft is Royal Canin. Kattenvoer kunt u vaak bestellen in klein en groot verpakkingen.

Prins kattenvoer, ook een dieetlijn verkrijgbaar!

Heeft uw kat nier problemen? Of last van blaasgruis? Een bezoek aan de dierenarts geeft dan al snel een oplossing in de vorm van een dieetvoeding. Meestal is dit dieet voer alleen te verkrijgen via de dierenarts. Tegenwoordig zien we steeds vaker de dierenspeciaalzaak en dierenartspraktijk onder één dak, zoals bij ons. U kunt dus dieetvoedingen ook bij ons kopen. In onze dierenspeciaalzaak hebben we een dieetlijn van het merk Prins Petfoods. Dit kattenvoer is 100% natuurlijk en vergelijkbaar met de dieetvoeding van de dierenarts. Het voordeel van dit kattenvoer is dat dit voordeliger is, makkelijker verkrijgbaar en kwalitatief net zo goed als het dieetvoer van de dierenarts. Ook van andere merken zijn er verschillende dieetlijnen. Royal Canin kattenvoer is bijvoorbeeld verkrijgbaar als rasspecifiek voer, voeding naar gewicht en leeftijd en dieetvoer! Ook van Clinic zijn er diverse voedingen verkrijgbaar.

Hill’s kattenvoer, Royal Canin kattenvoer, Proplan kattenvoer en nog veel meer merken!

In elke dierenwinkel is er een heel scala aan kattenvoer merken. Zeker de bekende merken heeft elke dierenwinkel in huis. Proplan, Hill’s, Royal Canin, Iams, Carocroc en Prins kattenvoer zijn de bekendste kattenvoedingen. Daarnaast zijn er de wat minder bekende voedingen. Naast de droge kattenbrokken is er ook veel nat voer verkrijgbaar (blikvoeding). Dit is ideaal voor katten die moeilijk eten, kittens of juist de oudere katten. Ook is er natvoer voor blaasgruis en nierproblemen verkrijgbaar.  Kijkt u voor een overzicht van alle voedingen eens in onze webshop waar het kattenvoer online te bestellen is!

Inklappen

Lees meer

Voeding Er zijn 159 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw