Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie

Blog

Doe het zelf: gezondheidscheck bij het konijn!

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Vervoersboxen

Op zoek naar een vervoerbox of reismand voor uw kitten of kat? Dan bent u bij Dierenverblijf aan het juiste adres. Dankzij het grote assortiment vervoersmanden vindt u altijd het product dat bij uw huisdier past. De vervoersboxen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze producten zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice! Lees meer

Op zoek naar een vervoerbox of reismand voor uw kitten of kat? Dan bent u bij Dierenverblijf aan het juiste adres. Dankzij het grote assortiment vervoersmanden vindt u altijd het product dat bij uw huisdier past. De vervoersboxen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze producten zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice!

Kattenbench online kopen

Een bench wordt vaak alleen voor honden gebruikt. Toch kunnen benches ook goed voor katten gebruikt worden. De bench wordt als een veilige plaats ervaren zonder stress. Want dat is iets waar katten niet tegen kunnen. Een bench voor katten is veelal dezelfde bench als een bench voor honden. Daarnaast is een bench ook erg gemakkelijk voor het vervoeren van uw kat. Zeker bij een bezoek aan de dierenarts is een transportbench onmisbaar. Als u de juiste bench heeft voor uw kat, geeft dit een reis zonder stress en met een veilig gevoel voor uzelf en voor de kat! Laat uw kat wel wennen aan de bench; of het nu als reismand gebruikt wordt, of als rustplaats in huis. U kunt de bench voor de kat het best in het begin open laten staan. Geef uw kat een speeltje of voorwerp met een vertrouwde geur in de bench. Na verloop van tijd kunt u de bench ook sluiten zodat u met een gerust hart weg kunt gaan, als de kat niet mee kan. Voor de meeste katten kunt u de metalen bench gebruiken in 1 van de volgende maten: 45x30x38cm of 60x45x50cm. Als reismand gebruikt u de Atlas 20, Atlas 30, of Atlas 40. Voor de grote katten kunt ook de Atlas 50 gebruiken. Al deze reismanden en benches kunt u bestellen in onze webshop.

Inklappen

Lees meer

Vervoersboxen Er zijn 14 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw