Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
 

Omheiningssysteem voor kat

Wilt u er op een diervriendelijke manier voor zorgen dat ongewenste dieren uit uw tuin blijven? Kies dan voor een omheiningssysteem. Voor een omheiningssysteem bent u bij Dierenverblijf aan het juiste adres. Kijk snel verder en ontdek ons complete aanbod omheiningssystemen.

Omheiningssysteem Er zijn 6 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Uw tuin mooi houden

Stelt u eens voor: u heeft net uw tuin weer helemaal netjes, maar er begint een kat in de tuin te graven. Dit is natuurlijk erg vervelend! Door het kopen van een omheiningssysteem zorgt u ervoor dat ongewenste dieren niet meer in uw tuin komen. Dit alles wordt uiteraard op een diervriendelijke manier bewerkstelligd.

Garden Protector 2

Kies bijvoorbeeld voor de Garden Protector 2. De Garden Protector 2 is speciaal ontworpen om uw problemen met vervelende dieren, dieren zonder leiband of verwilderde dieren op te lossen. Garden Protector 2 is uitgerust met een infrarode bewegingsdetector. Het toestel zend geluiden van hoge frequentie uit als er een dier voorbijkomt. Deze ultrasone geluiden zijn niet of nauwelijks hoorbaar voor mensen, maar ze zijn zeer hoorbaar voor sommige dieren. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een flits aan te zetten. Dit verhoogt het schrikeffect.

Omheiningssystemen bij Dierenverblijf

Bij Dierenverblijf helpen wij u graag met het diervriendelijke verjagen van ongewenste dieren. Bij het kopen van een omheiningssysteem bij Dierenverblijf kunt u rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u alle voorradige soorten bekijken in onze grote winkel in Kruiningen. Bestelt u bij ons op werkdagen vóór 17:00, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer