Advies nodig? 0113 - 384019

Kattenhalsband en tuigje

Op zoek naar een halsbandje of een tuigje voor uw kat? Bij Dierenverblijf heeft u genoeg te kiezen: van een halsband met gps tot een reflecterende halsband, van kattenhalsband met naam tot een tuigje voor de kat. Ontdek snel ons complete aanbod in de webshop of kom langs in onze winkel in Kruiningen.

Kattenhalsband en tuigje Er zijn 46 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Halsbanden voor katten in soorten en maten

Op het gebied van kattenhalsbanden is er bij Dierenverblijf genoeg om te kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld een klassieke halsband nemen, maar u kunt ook kiezen voor een luxe halsband met gps, waardoor u de kat kunt traceren. Verder zijn kattenhalsbandjes verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende designs. Ook kunt u bij ons terecht voor Lief! kattenhalsbanden. Halsbanden kunt u combineren met een kattenlijn.

Kattentuigje

In plaats van een halsband kunt u ook een kattentuigje omdoen. Een tuigje voor katten is erg veilig. Omdat katten zich niet kunnen ontdoen van het tuigje, kunnen zijn niet weglopen als ze aangelijnd zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld een kattentuigje met een lange lijn gebruiken. Zo kunt u veilig een rondje lopen met uw kat of kitten.

Halsbanden en tuigjes kopen bij Dierenverblijf

Uw halsbanden en tuigjes eenvoudig online bestellen? Dat kan bij Dierenverblijf! Dierenverblijf staat garant voor een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u bijna alle soorten halsbanden en tuigjes bekijken in onze grote winkel in Kruiningen. Als u bij ons op werkdagen vóór 17:00 online bestelt, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer