Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Filter op Merk
Filter op Materiaal
Informatie
Informatie

Blog

Konijnen vaccineren

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Halsbanden en tuigen

Op zoek naar een halsband of tuigje nodig voor uw kat? Dan bent u bij Dierenverblijf aan het juiste adres. Dankzij het grote assortiment halsbanden, tuigjes en lijnen vindt u altijd het product dat bij uw huisdier past. De meeste producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze producten zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice! Lees meer

Op zoek naar een halsband of tuigje nodig voor uw kat? Dan bent u bij Dierenverblijf aan het juiste adres. Dankzij het grote assortiment halsbanden, tuigjes en lijnen vindt u altijd het product dat bij uw huisdier past. De meeste producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze producten zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice!

Een kattentuigje voor uw kat

Wilt u uw kat lekker buiten laten spelen? Koop een kattentuig zodat uw kat veilig kan genieten in de buiten lucht. Een katten tuigje is daarnaast ook erg makkelijk tijdens transport naar bijvoorbeeld de dierenarts. Kattentuigjes zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Houdt altijd toezicht op uw kat wanneer uw kat een tuigje aan heeft. Katten kunnen zich namelijk bijna elastisch bewegen, waardoor er akelige dingen kunnen gebeuren. Er zijn tuigjes die met enkele bandjes rondom het lijfje van uw kat zitten. Deze tuigjes zijn goedkoop en makkelijk aan te doen. Er zijn ook veiligere tuigjes die om het hele lijf van de kat zitten. U kunt dit vergelijken met een soort shirt. Deze tuigjes zijn vaak veel comfortabeler dan de tuigjes met alleen bandjes. Voor kittens zijn er speciale kittentuigjes. Erg makkelijk voor uw kitten om de grote wereld te verkennen! Wanneer u de kat uit wilt laten, maak de lijn dan nooit vast aan een kattenhalsband, maar altijd aan een tuigje. Dit voorkomt verstikkingsgevaar.

Bescherm uw kat met een kattenhalsband.

Bijna elke kat heeft een katten halsband om. Dit is erg gemakkelijk en helpt verschillende dingen te voorkomen. Begin al op jonge leeftijd om uw kat een halsband om te doen. Uw kat went er dan het makkelijkst aan. Voor jonge katten zijn er leuke kittenhalsbandjes te verkrijgen. Deze zijn ook ideaal om de kittens in het nest uit elkaar te houden. Elke kitten een andere kitten halsband. Vaak zit er aan een halsband een belletje. Dit is als waarschuwingsbelletje voor de vogels. Katten zijn echte jagers, en zeker jonge vogels zijn daar nog al eens het doelwit van. Daarnaast is het handig om een naampenning te hangen aan het halsbandje. Katten die gevonden worden en een naam penning aan hun kattentuigje of halsband hebben kunnen zo gemakkelijk weer terug gebracht worden! Dus alleen maar voordelen van een halsband: katten kunnen niet zonder!

Inklappen

Lees meer

Halsbanden en tuigen Er zijn 42 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw