Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Ruim 25000 producten op voorraad
Informatie
Informatie
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
 
deel dit bericht

Retouren

Klanttevredenheid staat bij Dierenverblijf.com hoog in het vaandel. Is het bestelde product niet naar wens? Jammer, maar dat kan gebeuren! U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Ook de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen we u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. 
 
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Dierenverblijf.com geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dierenverblijf.com of gebruik maken van het retourformulier download hier.
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
 
Heeft u een verkeerd of defect product ontvangen vragen wij u vriendelijk dit zo spoedig mogelijk na ontvangst te melden aan onze klantenservice via email info@dierenverblijf.com, of telefonisch 0113-384019. Er wordt dan zo spoedig mogelijk een oplossing geboden.
 
Retouradres:
Dierenverblijf.com
T.a.v. afdeling retouren
Weihoek 16
4416 PX Kruiningen