Advies nodig? 0113 - 384019

Voer- en drinkbak hond

Bent u op zoek naar een hondenvoerbak of een drinkbak voor de hond? Dankzij ons grote assortiment vindt u bij Dierenverblijf altijd de juiste voerbak en drinkbak voor uw hond. Van anti-schrokbakken voor de hond tot traditionele drinkbakken: het is allemaal mogelijk. Kijk snel verder naar ons complete assortiment!

Voer- en drinkbak hond Er zijn 89 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Voerbakken is soorten en maten

Voerbakken voor honden zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een voerbak op een standaard, voor een voerbak op de grond, maar ook voor een anti-schrokbak. Schrokken is niet goed voor de gezondheid van uw hond. Snel en gehaast eten kan resulteren in een maagtorsie en/of overgewicht. Met een anti-schrokbak zorgt u ervoor dat uw hond minder zal schrokken. Een anti-schrokbak zorgt ervoor dat uw hond minder snel eet en beter op zijn voeding zal kauwen. Dit is ook weer goed voor het gebit van uw hond. Verder kunt u nog kiezen uit voerbakken van verschillende materialen. Een RVS voerbak, een kunststof voerbak, etc.: de keuze is reuze!

Drinkbakken in verschillende soorten en maten

Net zoals voerbakken zijn drinkbakken voor honden verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Hondendrinkbakken zijn er in de traditionele modellen voor op de grond en op een standaard. Verder hebben we gecombineerde eet- en drinkbakken voor de hond. Ook hebben we drinksilo’s en waterfonteinen voor de hond. Daarnaast hebben we draagbare drinkflesjes voor de hond. Ook zijn bij ons drinkbakken voor de hond verkrijgbaar waaruit hij kan drinken zonder te morsen. Een voorbeeld hiervan is de Eet- en drinkbak PicNik. Onder deze bak zit een anti-sliprand en aan de bovenzijde een anti-morsrand. Dit is ideaal voor op reis en als drinkbak voor de hond in de bench.

Voerbakken en drinkbakken kopen bij Dierenverblijf

Bij het kopen van voerbakken en drinkbakken bij Dierenverblijf kunt u rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u bijna alle modellen bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Bestelt u bij ons op werkdagen vóór 17:00, dan wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer