Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie

Blog

Konijnen vaccineren

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Speelgoed

Op zoek naar speelgoed voor uw hond of puppy? Dan bent u bij Dierenverblijf aan het juiste adres. Dankzij het grote assortiment speelgoed vindt u altijd het product dat bij uw hond past. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze producten zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice! Lees meer

Op zoek naar speelgoed voor uw hond of puppy? Dan bent u bij Dierenverblijf aan het juiste adres. Dankzij het grote assortiment speelgoed vindt u altijd het product dat bij uw hond past. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze producten zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice!

Hondenspeelgoed geeft afleiding en plezier

Wat is er leuker dan op een speelse manier met uw hond bezig te zijn? Heerlijk ravotten met uw hond geeft een goede band met uw viervoeter. Er zijn diverse soorten speeltjes te verkrijgen. Hondenspeeltjes voor de hond alleen, of om samen met uw hond te spelen. Voor binnen of voor buiten. Heel bekend zijn het honden speelgoed van Kong, hond en baas kunnen hier eindeloos van genieten. Kong heeft speeltjes voor in het water, drijvende speeltjes dus. Maar ook speeltjes die gevuld kunnen worden met traktaties of voeding. De hond moet dan heel wat moeite doen om het voedsel er uit te halen. Ook ideaal voor honden die schrokken. Daarnaast heeft Kong hondenspeelgoed voor apporteer spelletjes.

Hondenspeeltjes kopen, waar moet ik op letten?

Bij de aanschaf van honden speeltjes is het belangrijk dat u er op let van welk materiaal de speeltjes gemaakt zijn. Heeft u een hond die veel kauwt? Pak dan honden speelgoed van hard, stevig materiaal. Wanneer u merkt dat het hondenspeelgoed kapot is, neem het dan direct weg. Dit om problemen te voorkomen. Er zijn diverse speeltjes die gevuld kunnen worden met iets lekkers. De meeste honden doen alles voor eten, dit geeft dus een goede afleiding.

Honden speelgoed: voor elk wat wils!

Ook voor een puppy is het belangrijk dat hij voldoende afleiding krijgt. Daarom is er speciaal puppy speelgoed ontworpen, wat uw pup kennis laat maken met de wereld van speelgoed. Dit zijn vaak zachte speeltjes in diverse vormen. En wat dacht u van ‘gezond’ speelgoed? Een flosstouw voor de tanden bijvoorbeeld. Het speelgoed zorgt zo voor 2 functies! Geef uw hond altijd meerdere stukken speelgoed. Dit om te voorkomen dat de hond zich gaat vervelen. Wanneer u hondenspeeltjes geeft, houdt de hond dan altijd onder toezicht. Zo kan er niets gebeuren en zijn er 2 die plezier hebben van het speelgoed: Hond en baas! Kijk snel eens in onze webshop om het favoriete speelgoed voor uw hond aan te schaffen!

Inklappen

Lees meer

Speelgoed Er zijn 251 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw