Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Filter op Soort
Filter op Kleur
Filter op Merk
Informatie
Informatie

Blog

Een effectieve oplossing voor vuurwerkangst bij honden én katten!

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
 

Hondenluik kopen

Een hondenluik in de deur is erg handig voor honden. Ze kunnen zo zelf naar buiten en naar binnen en van het ene vertrek naar het andere. Bij Dierenverblijf hebben wij daarom ook hondenluiken in ons assortiment. Onze hondenluiken zijn er in verschillende soorten en maten, zodat u voor iedere hond het juiste luik kunt kiezen. Bekijk snel ons complete assortiment hondenluiken.

Hondenluik Er zijn 12 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Hondenluiken in verschillende soorten en maten

Hondenluiken zijn er in verschillende soorten en maten. Voor kleine honden hebben we kleine hondenluiken en voor grotere honden hebben we ook hondenluiken die groot genoeg zijn. Daarnaast zijn er verschillende soorten hondenluiken op de markt. U kunt natuurlijk kiezen voor een traditioneel hondenluik, waar de hond doorheen kan lopen door tegen de flap te duwen. U kunt hierbij zelf bepalen in welke richting de hond wel en niet kan lopen. Ook zijn er hondenluiken met chipherkenning. Deze hondenluiken met chip gaan alleen open voor uw eigen hond (met chip). Dit is dus erg handig.

PetSafe hondenluik

Populaire hondenluiken zijn de PetSafe hondenluiken. Deze hondenluiken zijn gemaakt van duurzaam aluminium. Deze hondenluiken zijn geschikt voor in een binnendeur of buitendeur. Deze luiken werken in twee richtingen. U kunt hierbij dus regelen of uw hond wel of niet naar binnen of naar buiten mag gaan. U kunt het luik eenvoudig voor een bepaalde richting sluiten met een kunststof schuif. De PetSafe Staywell hondenluiken zijn er voor honden tot 18 kg en voor honden tot 45kg.

Hondenluik kopen bij Dierenverblijf

Bij het kopen van hondenluiken bij Dierenverblijf kunt u rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u bijna alle modellen bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Bestelt u bij ons op werkdagen vóór 17:00, dan wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer