Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Informatie
Informatie

Blog

Konijnen vaccineren

lees blogbericht
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Hondenkennels

Op zoek naar een hondenkennel voor uw hond of puppy? Dan bent u bij Dierenverblijf op het juiste adres. Dankzij het grote assortiment kennels vindt u altijd de hondenkennel die bij uw hond past. Veel hondenkennels zijn zelf samen te stellen door middel van panelen. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze hondenkennels zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice! Lees meer

Op zoek naar een hondenkennel voor uw hond of puppy? Dan bent u bij Dierenverblijf op het juiste adres. Dankzij het grote assortiment kennels vindt u altijd de hondenkennel die bij uw hond past. Veel hondenkennels zijn zelf samen te stellen door middel van panelen. Voor 17.00 uur besteld is vandaag al verzonden. Al onze hondenkennels zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit voorraad geleverd. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice!

Een hondenkennel kopen, waar moet u aan denken?

Als u uw hond vooral buiten wilt houden is een hondenkennel onmisbaar. De hond heeft de ruimte en u kunt zonder zorgen voor de hond even om boodschappen. Wanneer de kennel ook ’s nachts gebruikt wordt, moet er een beschut nachthok in geplaatst worden. Hier kan de hond zich altijd in terug trekken. Daarnaast is een (gedeeltelijke) overkapping erg fijn in de wintermaanden. Zo blijft het heerlijk droog. Honden kennels zijn er in diverse maten en soorten. Voor kleine honden is een hoogte van 1m voldoende, voor grote honden is 1,83m (standaard maat) aan te raden! Zorg dat er in de hondenkennel een ruime deuropening zit zodat u gemakkelijk de kennel kunt schoonmaken/opruimen.

 

Een hondenkennel bouwen

Kennelpanelen zijn erg gemakkelijk aan elkaar te bevestigen. Bij elk kennelpaneel wordt namelijk bevestigingsmateriaal meegeleverd. Een kennel voor honden moet een oppervlakte hebben van ± 6-8 m. De hond kan dan gerust enkele uren alleen in de kennel. Honden hebben graag hun eigen plekje, geef de hond in de kennel dan ook altijd zijn favoriete speelgoed en zorg dat er voldoende vers drinkwater aanwezig is. Een kennel voor honden is een uitkomst wanneer u de hond niet in huis wilt hebben! Bij dierenverblijf.com hebben we panelen voor een hondenkennel te koop. In verschillende maten en soorten. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 

Overige informatie over honden kennels

I.v.m. de grote pakketten kunnen de kennelpanelen niet verzonden worden voor het standaard verzendtarief. We rekenen helaas hogere kosten voor het verzenden van een hondenkennel. Zeeland is ook leuk voor een dagje uit, dus een optie is om de kennel zelf af te halen! Wanneer u meerdere kennelpanelen tegelijk wilt is het natuurlijk interessanter om de panelen te laten leveren. Vraag hiervoor de prijzen op! Dit geldt ook voor meerdere kennels. Honden zijn prijzig in aanschaf en onderhoud, maar we proberen het zo leuk mogelijk te maken!

Inklappen

Lees meer

Hondenkennels Er zijn 29 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw