Advies nodig? 0113 - 384019

Hondenkennel kopen

Op zoek naar een kennel voor uw hond? Dan bent u bij Dierenverblijf op het juiste adres! Dankzij het grote assortiment kennels vindt u altijd de hondenkennel die bij uw hond past. U kunt ook zelf uw hondenkennel samenstellen. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om losse panelen aan te schaffen. Kijk snel verder op onze webshop en ontdek de mogelijkheden op het gebied van hondenkennels!

Hondenkennel Er zijn 32 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Hondenkennel voor buiten

Bij het buiten houden van een hond is een hondenkennel onmisbaar. Hondenkennels zijn er in verschillende soorten en maten. Dit komt omdat iedere hond weer een andere kennel nodig heeft. Voor kleinere honden is een kennel met een hoogte van 1m voldoende. Voor grote honden is een kennel met een standaardhoogte van 1,83 meter aan te raden. Het is belangrijk dat er een ruime deuropening in de kennel zit, zodat u gemakkelijk de kennel kan betreden om deze schoon te maken. Als de kennel ’s nachts gebruikt wordt, moet er een beschut nachthok in de kennel geplaatst worden. In een kennel met nachthok kan de hond zich altijd terug trekken en zit hij beschut voor de nacht.

Hondenkennel bouwen

Bij Dierenverblijf kunt u ervoor kiezen of u een complete kennel aan wilt schaffen of zelf een hondenkennel wilt samenstellen. Zowel de complete kennels als de losse kenneldelen worden geleverd met voldoende bevestigingsmateriaal. Hierdoor zijn de kennelpanelen gemakkelijk aan elkaar te bevestigen en kan de kennel eenvoudig opgebouwd worden.

Hondenkennel bij Dierenverblijf

Bij het kopen van een hondenkennel bij Dierenverblijf kunt u rekenen op deskundig advies en een goede service. Hondenkennels en kennelpanelen kunnen alleen afgehaald worden in onze winkel in Kruiningen. Voor bijna alle andere producten op onze webshop geldt: als u op werkdagen vóór 17:00 online bestelt, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer