Advies nodig? 0113 - 384019

Tussenschot bench

Op zoek naar een tussenschot voor de hondenbench? Bij Dierenverblijf bent u aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten: kunststof of metaal, universeel of specifiek. Kijk snel verder en ontdek ons complete aanbod!

Tussenschot bench Er zijn 7 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Tussenschot voor de hondenbench

Een benchtussenschot is een handig product om ervoor te zorgen dat de bench de juiste maat heeft. Als u bijvoorbeeld een bench koopt voor een volwassen hond, terwijl uw hond nog maar een pup is, kunt u met een tussenschot een deel van de bench afschermen. U kunt met behulp van een tussenschot de ruimte in de bench zelf bepalen. Daarnaast maakt een tussenschot het mogelijk om de bench geschikt te maken voor meerdere honden. Bij ons kunt u kiezen voor metalen tussenschoten en kunststof tussenschoten. De metalen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en bijna universeel te gebruiken. De kunststof tussenwanden van Ferplast zijn speciaal gemaakt voor de vervoersbenches van de Atlas-serie.

Tussenschot kopen bij Dierenverblijf

Als u een tussenschot voor de hondenbench bij Dierenverblijf bestelt, kunt u rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u bijna alle maten bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Als u bij ons op werkdagen vóór 17:00 online bestelt, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer