Advies nodig? 0113 - 384019
Filter
Filter op Materiaal
Filter op Soort
Filter op Kleur
Informatie
Informatie
  • Groot assortiment
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag gratis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
 

Hondenloopplank kopen

Heeft u al gehoord van de hondenloopplank? Bij Dierenverblijf laten wij u graag meer weten over dit product! De hondenloopplank is namelijk een relatief onbekend product met ontzettend veel voordelen. Kijk daarom snel verder en ontdek ons complete aanbod hondenloopplanken. 

Hondenloopplank Er zijn 3 producten

Sorteer op Best verkocht Prijs Nieuw

Een handig hulpmiddel

Een hondenloopplank is een hulpmiddel voor uw hond om de auto in en uit te gaan. De loopplank wordt met het ene uiteinde bevestigd ter hoogte van de bumper van de auto. Het andere uiteinde wordt op de straat geplaatst. Zo kan de hond eenvoudig de auto in- en uitstappen. Omdat de hondenloopplanken of opvouwbaar zijn of ingeschoven kunnen worden, nemen ze bij het opbergen weinig ruimte in beslag. Hondenloopplanken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zoals opvouwbare en inschuifbare loopplanken en loopplanken voor lichte honden en zware honden. De hondenloopplanken zijn allemaal universeel. Dat betekent dat ze voor iedere auto gebruikt kunnen worden.

Een product met veel voordelen!

Zoals gezegd hebben hondenloopplanken voordelen voor dier én mens. Het is een gegeven dat honden steeds ouder worden in Nederland. Zo zien we dat vooral oudere honden last hebben van artrose, groeipijn, etc. Ook is er een reële kans op het breken van botten als een oudere hond uit de koffer van de auto springt. De hondenloopplank zorgt ervoor dat honden op een rustige manier de auto verlaten: ze hoeven niet te springen. Hierdoor worden dus de gewrichten van uw hond ontlast en worden ook de klachten van de genoemde problemen voorkomen en verminderd. Ook biedt de hondenloopplank voordelen voor u. Zo kunt u door het gebruik van de hondenloopplank lichamelijke klachten voorkomen. U hoeft bijvoorbeeld uw hond niet meer in en uit de auto te tillen. Een hondenloopplank is ideaal in combinatie met een honden autobench.

Hondenloopplanken bij Dierenverblijf

Als u een hondenloopplank bij Dierenverblijf bestelt, kunt u rekenen op een snelle levering, deskundig advies en een goede service. Daarnaast kunt u alle soorten bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Als u bij ons op werkdagen vóór 17:00 online bestelt, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden!

Lees meer