Winkelwagen 0

 

Filter

Prijs

€ 0 - € 3010

Merk

Meer

 

JR FARM: natuurlijke snacks voor uw huisdier!

Het zal u vast niet ontgaan zijn: de laatste maanden verschijnen er in onze winkel en op onze website steeds meer producten van JR Farm. Van JR Farm vindt u smakelijk snacks voor uw hond, konijn, knaagdier en vogel. Tijd voor een blog over de producten van JR Farm.

Natuurlijk gezond!

Zoals gezegd produceert JR Farm snacks voor verschillende huisdieren. JR Farm wil steeds nieuwe en gezonde snacks maken die passen bij de behoefte van het huisdier. De snacks die ontwikkeld zijn door JR Farm zijn gemaakt met natuurlijke producten. De snacks van JR Farm zijn dus 100% natuurlijk. Zo kunt u verantwoord verwennen en lekker smakelijk snacken!

JR Farm voor konijn en knaagdier

Grofweg de meeste snacks van JR Farm zijn ontwikkeld voor de kleine knagers. JR Farm heeft voor de konijnen en knaagdieren diverse soorten knaag- en knabbelsticks ontwikkeld. Ook lik- en knaagstenen behoren tot het assortiment. Zelfs de intelligentie kan bevorderd worden met de producten van JR Farm. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Train the Brain. Verder biedt JR Farm u allerlei kruidenmixen en hooisoorten aan. Een bijzondere lijn in het JR Farm-assortiment is de Grainless-lijn. Deze smakelijke snacks bevatten geen graan en geen ingrediënten met veel suiker. Dat maakt genieten verantwoord.

JR Farm voor vogels

Voor verantwoorde en smakelijke snacks voor vogels kunt u ook terecht in het JR Farm-assortiment. Daarbij worden ook snacks voor verschillende vogels ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan de JR Farm Kleipot. Dit is een kleipot met overheerlijke kwaliteitszaden. Deze is er in een variant voor grasparkieten en kanaries en voor grote parkieten en papegaaien. Andere voorbeelden van JR Farm-snacks voor vogels zijn de smulbollen, smulkettingen, gierstballen en pikklokken.

 
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist