Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Jasper XL

kip   kip  
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg7 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg4 stuks

Kippenhok Jasper XL is een karakteristiek, robuust en mooi afgewerkt kippenhok waar uw kippen tijdens de nacht in kunnen verblijven. Het hok is volledig gemaakt van geïmpregneerd hout. Hierdoor is het hok onderhoudsvrij. Dit hok wordt kant-en-klaar bij u geleverd.

Afmetingen: 204 x 89 x 169 cm (incl. onderstel)

Let op: voor dit hok gelden andere leveringstijden.

nú € 669,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Kippenhok Jasper XL is een ruim en robuust kippenhok op een onderstel. Het materiaal waar dit kippenhok van gemaakt is, is geïmpregneerd hout. Omdat het hok gemaakt is van geïmpregneerd hout, is het onderhoudsvrij. Ook is het zeer geschikt om buiten te gebruiken. Het hok is geschikt voor minstens 5 grote en 8 kleine kippen. Het kippenhok bestaat uit een nachtverblijf en een legnest. Het legnest heeft een dak dat opengezet kan worden. Zo kunt u gemakkelijk eieren rapen. Lees meer

Kippenhok Jasper XL is een ruim en robuust kippenhok op een onderstel. Het materiaal waar dit kippenhok van gemaakt is, is geïmpregneerd hout.  Omdat het hok gemaakt is van geïmpregneerd hout, is het onderhoudsvrij. Ook is het zeer geschikt om buiten te gebruiken. Het hok is geschikt voor minstens 5 grote en 8 kleine kippen. Het kippenhok bestaat uit een nachtverblijf en een legnest. Het legnest heeft een dak dat opengezet kan worden. Zo kunt u gemakkelijk eieren rapen.

U kunt het nachtverblijf gemakkelijk schoon maken door gebruik te maken van het luik aan de rechterzijkant van het hok. Deze zijkant kan namelijk omhoog geklapt worden. Het dak van het kippenhok is bekleed met dakleer. In het hok zit een raampje. Verder zit er ook een zitstok in het nachtverblijf. De deur van het hok is tevens de loopplank om het hok in en uit te lopen. Dit deurtje kan vastgezet worden met een schuifslot.

Op dit hok krijgt u bij ons 2 jaar garantie.

LET OP:

Wanneer u dit kippenhok bij ons wilt bestellen, moet u rekening houden met een langere levertijd. Omdat dit hok met de hand gemaakt wordt, is de levertijd ongeveer 6 werkdagen. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voordat u dit hok bestelt!

Lees minder

Grondmaten: 172 x 72 cm
Afmetingen nachtverblijf: 156 x 80 x 102 cm
Dakbedekking; Dakleer
Materiaal: Geïmpregneerd hout
Artikelnummer JASPER XL
Materiaal Geïmpregneerd hout