Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Yandan

Kippenhok Yandan is een mooi nachthok dat geplaatst kan worden in een grootte ren. Het hok is voorzien van een uitschuifbare lade zodat het nachtverblijf eenvoudig schoon te maken is. Ook is er een trapje aanwezig dat tevens te gebruiken is om het hok af te sluiten.

Afmetingen: 104 x 67,5 x 91 cm

nú € 194,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Kippenhok Yandan is een kippenhok zonder ren. Aan de voorkant van het hok zit een doorgang waardoor de kippen in het hok kunnen komen, De doorgang is af te sluiten door middel van een schuifdeurtje. Deze is ook te gebruiken als trapje. Het hok is voorzien van een uitschuifbare lade... Lees meer

Kippenhok Yandan is een kippenhok zonder ren. Aan de voorkant van het hok zit een doorgang waardoor de kippen in het hok kunnen komen, De doorgang is af te sluiten door middel van een schuifdeurtje. Deze is ook te gebruiken als trapje. Het hok is voorzien van een uitschuifbare lade zodat u het hok gemakkelijk schoon kunt maken. Het dak is bedekt met dakleer en om de poten van het hok zitten kunststof voetjes die het hout beschermen tegen vocht en vuil. Kippenhok Yandan is geschikt om te plaatsen in een ren als schuilhok.

Het hok is eenmaal gebeitst. Wij adviseren het hok voor gebruik nogmaals te beitsen en dit periodiek te herhalen voor een goede conditie van het hout. Zo gaat het hok ook langer mee.

Lees minder

EAN code 5411290281416
Artikelnummer 310012
Materiaal Hout
Kleur Bruin, Wit

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Kippenhok Coop Grijs

Kippenhok Coop Cottage is een stevig en stijlvo...