Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Landal

     
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg3 stuks

Kippenhok Landal is een ruim dierenverblijf dat geschikt is voor kippen, maar ook voor konijnen. Het verblijf heeft een ruime ren en een riant nachthok met uitschuifbare lade en een legnest.

Kleur: grijs - taupe
Afmetingen: 251 x 104 x 76 cm.

nú € 249,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Kippenhok Landal is geschikt voor ongeveer 4 kippen krielkippen of 3 konijnen. Het verblijf bestaat uit een grote loopren waar de kippen heerlijk in kunnen scharrelen en spelen. In de ren zit een grote deur. De ren is volledig omgeven met gaaswerk. Ook heeft dit verblijf de beschikking over een nachthok. Via een loopplankje kunnen de dieren in het nachthok komen. De toegang tot het nachthok kan vanaf de buitenkant van het hok afgesloten worden. Lees meer

Kippenhok Landal is geschikt voor ongeveer 4 kippen krielkippen of 3 konijnen. Het verblijf bestaat uit een grote loopren waar de kippen heerlijk in kunnen scharrelen en spelen. In de ren zit een grote deur. De ren is volledig omgeven met gaaswerk. Ook heeft dit verblijf de beschikking over een nachthok. Via een loopplankje kunnen de dieren in het nachthok komen. De toegang tot het nachthok kan vanaf de buitenkant van het hok afgesloten worden.

Het nachtverblijf beschikt over een uitschuifbare mestlade en een deurtje met een plexiglas raam. Het dak van het kippenhok kan opengezet worden. Het legnest kan ook gemakkelijk vanaf buiten opengedaan worden.

Het dierenverblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegeleverd, dus het opbouwen van het hok moet zeker goedkomen! Wij adviseren om het hok regelmatig te beitsen. Wanneer u jaarlijks beitst blijft het hout in een goede conditie. Op die manier heeft u meer plezier van het hok.

Lees minder

Afmetingen bouwpakket 1: 105 x 82 x 76 cm.
Afmetingen bouwpakket 2: 139 x 107 x 11 cm.
EAN code 2200102505177
Artikelnummer 20306