Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Norma

Konijnenhok Norma

 
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks

Konijnenhok Norma is een verblijf voor een of twee konijnen. Het hok heeft een beschut nachtverblijf en een overdekte ren met een grote deur. Het nachtverblijf is voorzien van een deurtje en ene uitschuifbare lade.

Afmetingen: 78 x 73,5 x 21,5 cm.

nú € 124,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Konijnenhok Norma is geschikt voor een of twee kleine konijnen. Het hok bestaat uit een nachtverblijf en een ren. De ren is overdekt. Via een loopplankje kunnen de konijnen in het nachtverblijf komen. In het nachtverblijf zit een deurtje met gaaswerk en een uitschuifbare lade. In de ren... Lees meer

Konijnenhok Norma is geschikt voor een of twee kleine konijnen. Het hok bestaat uit een nachtverblijf en een ren. De ren is overdekt. Via een loopplankje kunnen de konijnen in het nachtverblijf komen. In het nachtverblijf zit een deurtje met gaaswerk en een uitschuifbare lade. In de ren zit een grote deur en een klein deurtje.Wilt u de ren van dit hok uitbreiden? Kies dan voor deze konijnenren! Deze ren is zowel aan de linker- als de rechterzijde van het hok te plaatsen!

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Lees minder

Afmetingen bouwpakket: 130 x 50 x 80 cm.
EAN code 8718591253584
Artikelnummer 26011

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf KB6A- Tridolf

Dierenverblijf Tridolf is een ruim opgezet hout...