Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Queensland

 
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg1 stuk

Op zoek naar een konijnenhok met ren die vormgegeven is met frisse kleuren? Kies dan voor konijnenhok Queensland. Konijnenhok Queensland beschikt over een ruim binnenverblijf en heeft een overdekte ren. Het nachtverblijf is voorzien van een deurtje en een uitschuifbare lade.

Afmetingen: 147 x 53 x 85 cm.

nú € 109,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Konijnenhok Queensland is een hok voor 1 of 2 konijnen. Het konijnenhok heeft twee verdiepingen met bovenin een nachthok waar uw konijn een beschutte slaapplaats heeft. Daarnaast is er een open loopgedeelte waar u een bakje voor konijnenvoer kunt plaatsen en een drinkfles kunt ophangen... Lees meer

Konijnenhok Queensland is een hok voor 1 of 2 konijnen. Het konijnenhok heeft twee verdiepingen met bovenin een nachthok waar uw konijn een beschutte slaapplaats heeft. Daarnaast is er een open loopgedeelte waar u een bakje voor konijnenvoer kunt plaatsen en een drinkfles kunt ophangen aan het gaaswerk van het konijnenhok. De twee verdiepingen staan in verbinding met elkaar door middel van een loopplank. Hierdoor kan het konijn zich makkelijk verplaatsen in het konijnenhok. De bovenverdieping kan afgesloten worden door middel van een afsluitluik.

Het konijnenhok wordt geleverd als bouwpakket. De overzichtelijke bouwtekening zorgt ervoor dat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is. Er wordt voldoende bevestigingsmateriaal meegeleverd. U moet hierbij denken aan materialen als schroeven. De houten panelen moeten voor gebruik aan binnen en buitenkant behandeld worden met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaald, zorgt u ervoor dat het hout in goede conditie blijft. Zo kunt u langer genieten van uw konijnenhok.

Wilt u de ren van dit hok uitbreiden? Kies dan voor deze konijnenren! Deze ren is zowel aan de linker- als de rechterzijde van het hok te plaatsen!

Lees minder

Afmetingen bouwpakket: 85 x 60 x 20 cm.
EAN code 8718591253591
Artikelnummer 26007
Materiaal Hout

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok Avoriaz

Konijnenhok Avoriaz is een mooi konijnenhok voo...