Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Insulated Double Brown XL

Konijnenhok Insulated Double Brown XL

konijn  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks

In dit dubbele konijnenhok passen twee konijnen. Ieder konijn kunt u een eigen etage geven. Dit goed geïsoleerde hok is voorzien van uitschuifbare lades en tralies met plexiglas.

Afmetingen: 116 x 65 x 113 cm.

nú € 249,00

Extra advies bij dit Dierenverblijf?

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dit konijnenhok is geschikt voor twee konijnen. Het is een dubbel konijnenhok. Dit houdt in dat de verdiepingen los van elkaar te gebruiken zijn. Dit is onder andere erg handig om een mannetje en een vrouwtje los van elkaar te houden. Dit hok heeft 2 verdiepingen. Deze verdiepingen zijn... Lees meer

Dit konijnenhok is geschikt voor twee konijnen. Het is een dubbel konijnenhok. Dit houdt in dat de verdiepingen los van elkaar te gebruiken zijn. Dit is onder andere erg handig om een mannetje en een vrouwtje los van elkaar te houden. Dit hok heeft 2 verdiepingen. Deze verdiepingen zijn allebei voorzien van uitschuifbare lades. Dit is erg handig bij het schoonmaken. In elke verdieping zitten ook twee deuren. Ook heeft het konijnenhok een dak dat bedekt is met dakleer. Het dat kan open worden gezet.

Het bijzondere van dit hok is dat de tralies voorzien zijn van plexiglas (dit plexiglas is in bijvoorbeeld de zomer uitneembaar). Dit zorgt ervoor dat het hok in de winter ook erg geschikt is om buiten te gebruiken.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Lees minder

Afmetingen bouwpakket 1: 118 x 70 x 20 cm.
Afmetingen bouwpakket 2: 106 x 65 x 113 cm.
EAN code 8718591254475
Artikelnummer 26033
Materiaal Hout
Kleur Bruin

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok RS5-A Taupe

Konijnenhok RS5-A is een ruim konijnenhok met 2...