Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Capri Country

Kippenhok Capri Country

Kippenhok Capri Country is een stijlvol kippenhok met een ren. Dit kippenhok voor buiten is van alle gemakken voorzien. Het hok heeft een ruime loopren, nachtverblijf met uitschuifbare lade en een legnest.

Afmetingen: 194,5 x 75,5 x 104 cm.

normaal € 269,00
nú € 259,00
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Dit riante kippenhok biedt ruimte aan ongeveer 4 kippen. Het hok bestaat uit drie delen, namelijk het legnest, het nachtverblijf en een ren. De ren is vanuit het nachtverblijf te betreden met een loopplank. Deze loopplank is voorzien van gripplaatjes. De toegang tot het nachtverblijf... Lees meer

Dit riante kippenhok biedt ruimte aan ongeveer 4 kippen. Het hok bestaat uit drie delen, namelijk het legnest, het nachtverblijf en een ren. De ren is vanuit het nachtverblijf te betreden met een loopplank. Deze loopplank is voorzien van gripplaatjes. De toegang tot het nachtverblijf kan afgesloten worden met een pin die aan de buitenzijde van het hok te bedienen is. In de ren zit ook een deur waardoor u gemakkelijk bij de kippen kunt komen.

Het nachtverblijf beschikt over een uitschuifbare lade. Hierdoor is het verblijf gemakkelijk schoon te maken. Ook zit er in het nachtverblijf een deurtje met een raampje. Het deurtje is met een schuifslotje af te sluiten. Het legnest beschikt over een scharnier-dak. Omdat het vanaf buiten is open te klappen, kunt u gemakkelijk bij de eieren komen.

Kippenhok Capri Country wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke beschrijving bijgeleverd, zodat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is.

Lees minder

Afmetingen bouwpakket 101 x 75 x 13 cm
EAN code 5400585054217
Artikelnummer 310020
Kleur Beige, Taupe

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf Avoriaz XL - KT4-A

Op zoek naar een stijlvol en groot dierenverbli...

Dierenverblijf KA7 bruin

Kippenhok KA7 is een extra ruim dierenverblijf ...