Advies nodig? 0113 - 384019

Isolatiehoes Konijnenhok KT6

Isolatiehoes Konijnenhok KT6

Deze isolatiehoes is gemaakt van sterk nylon en beschikt over kunststof raamvensters. De isolatiehoes biedt bescherming zowel voor het konijn als het konijnenhok tegen allerlei weersomstandigheden.

Alleen geschikt voor Konijnenhok KT6 en KT6-A

 

nú € 26,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Isolatiehoes KT6 en KT6 Plus Lees meer

Isolatiehoes KT6 en KT6 Plus

Deze beschermhoes is gemaakt van sterk nylon en beschikt over kunststof raamvensters. De isolatiehoes biedt bescherming zowel voor het konijn als het konijnenhok tegen allerlei weersomstandigheden. Uw konijn en konijnenhok zijn afgeschermd van wind, regen en vorst wat uw konijn en konijnenhok zeker ten goede komt.

De isolatiehoezen voor de konijnenhokken bevatten meerdere functies en mogelijkheden zoals deurtjes en raampjes die aansluiten op de openingen van het konijnenhok. Ook beschikken de meeste hoezen over een opening voor een drinkfles.

De isolatiehoes is dusdanig gemaakt dat het nauw aansluit op het hok, hierdoor zit de hoes netjes strak om het hok heen en worden kieren voorkomen. Wanneer u de hoes om het hok heen doet vereist dit nauwkeurigheid vanwege het strakke model.

Dierenverblijf.com adviseert u om voldoende ventilatie-mogelijkheden te creëren, dit is noodzakelijk voor de gezondheid van uw konijn(en) en voor het hout van het hok.

In sommige gevallen kan de isolatiehoes afwijken van de foto zoals weergeven op de website. Dit is het gevolg van innovaties aan de konijnenhokken en de isolatiehoezen, waarbij veranderingen in de collectie plaatsvinden. Dierenverblijf.com probeert de aansluiting altijd van beide producten zo goed mogelijk te laten verlopen.

De isolatiehoezen zijn alleen beschikbaar voor de konijnen hokken zoals aangegeven in de productnaam. Sommige hoezen passen ook op andere modellen met dezelfde afmetingen; functies en mogelijkheden van de hoes, zoals deurtjes, kunnen hierbij afwijkend zijn. Deze situatie is voor de verantwoordelijkheid van de koper.

 

Lees minder

Maximale afmetingen: 108,5x55,7x89 cm
EAN code 2200101031134
Artikelnummer 001003113