Advies nodig? 0113 - 384019

Natura Kattenren

Op zoek naar een buitenren voor uw kat? Kies van voor deze kattenren van Trixie. Deze ren is gemaakt van gelakt vurenhout en beschikt over een bitumen dak. Ook beschikt de ren over stevig en fijnmazig gegalvaniseerd gaas. In de ren zit een loopplank. Ook heeft de ren verschillende deuren en schuilmogelijkheden.

Afmetingen: 195 × 175 × 95 cm.

nú € 519,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Deze Kattenren van Trixie is geschikt voor buiten. Hij is gemaakt van gelakt vurenhout. Verder heeft het hok ook een bitumen dak. Het gaas in de houten panelen is stevig en fijnmazig. Het is tevens ook gegalvaniseerd. In de ren zit een loopplank. Ook zijn er verschillende deuren, zoals... Lees meer

Deze Kattenren van Trixie is geschikt voor buiten. Hij is gemaakt van gelakt vurenhout. Verder heeft het hok ook een bitumen dak. Het gaas in de houten panelen is stevig en fijnmazig. Het is tevens ook gegalvaniseerd. In de ren zit een loopplank. Ook zijn er verschillende deuren, zoals een grote deur aan de zijkant en een kleine deur aan de voorkant.

Er zijn op de verschillende verdiepingen meerder schuilmogelijkheden. Op de bovenste verdieping zit een afsluitbare deur. Ook zitten daar enkele ramen. Verder bevat het schuilhok ook een kleine schuifdeur.

Deze Trixie kattenren wordt geleverd als bouwpakket. De kattenren is (zeker aan de hand van de bijgeleverde handleiding) erg eenvoudig in elkaar te zetten.

Lees minder

EAN code 4047974441114
Artikelnummer 44111

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Kattenren Rosa - Grijs

Op zoek naar een ruim en luxe kattenren?  Rosa ...