Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Rosa XXL Grijs

       
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg8 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg5 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg8 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg6 stuks

Op zoek naar een ruim en luxe kippenhok?  Rosa XXl Grijs  is een dierenverblijf waarmee u echt de ruimte kan bieden aan kippen en konijnen! Onder het nachtverblijf is veel schuilruimte, zodat de kippen of konijnen altijd beschut kunnen zitten. In het ruime nachthok is plaats voor meerdere dieren. Daarnaast is de grote ren ook nog eens overdekt!

Maximale afmetingen: 289x168x180cm

normaal € 649,00
nú € 599,00
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dierenverblijf Rosa XXL Grijs heeft een ruim nachthok, een groot legnest en een erg ruime, overdekte ren waarin uw kippen of konijnen heerlijk kunnen spelen of scharrelen.. Het dierenverblijf is dus geschikt voor zowel kippen als voor konijnen. Onder het nachthok zit een handige... Lees meer

Dierenverblijf Rosa XXL Grijs heeft een ruim nachthok, een groot legnest en een erg ruime, overdekte ren waarin uw kippen of konijnen heerlijk kunnen spelen of scharrelen.. Het dierenverblijf is dus geschikt voor zowel kippen als voor konijnen. Onder het nachthok zit een handige schuiflade. Dit is handig bij de schoonmaak van het hok. Het nachthok kan volledig afgesloten worden van de ren. Zo kunnen de dieren bijvoorbeeld 's nachts niet in de ren komen. In de ren en het nachthok zitten diverse deuropeningen. Via een loopplankje kunnen de dieren in de ruime ren komen. In de ren kunnen ze heerlijk spelen, scharrelen en rondlopen. Onder het nachthok zit een beschut deel, zodat de kippen of konijnen altijd beschut kunnen zitten.

Het hok is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig hout. Voor gebruik dient het hout behandeld te worden met geschikte UV-beits. Wanneer dit jaarlijks herhaald wordt,  blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Met de juiste behandeling van het hout gaat dit hok jaren mee en kunt u er langer van genieten!

Op zoek naar een buitenren voor uw kat? Dit buitenverblijf is ook zeer geschikt om te gebruiken als kattenren!

Het dierenverblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegeleverd, dus het opbouwen van het hok moet zeker goedkomen!

Op de Rosa XXL Grijs krijgt u bij ons een jaar garantie.

 

Lees minder

EAN code 8718868997876
Artikelnummer RosaxxlGrijs
Materiaal Hout
Kleur Bruin

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf Avoriaz XL - KT4-A

Op zoek naar een stijlvol en groot dierenverbli...

Dierenverblijf KA7-A Grijs - 327x102x130cm

Kippenhok KA7-A is een extra ruim dierenverblij...