Advies nodig? 0113 - 384019

Kurgo - Impact Dog Car Harness (S/M/L)

Kurgo - Impact Dog Car Harness (S/M/L)

Dit handige harnas zorgt ervoor dat uw hond veilig in de auto kan zitten. Het harnas is licht van gewicht en direct aan de autogordel te bevestigen. Er zijn hierbij geen extra riemen nodig.

Verkrijgbaar in de maten Small, Medium en Large.
Kleur: zwart/houtskool

nú € 69,90
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Dit harnas voor het veilig meenemen van uw hond in de auto is gemaakt van hoogwaardig dicht geweven stof. Het harnas heeft verstevigde naden en een stalen gespen. Er zitten vier verstelbare gespen aan het harnas. De brede bad over de borst zorgt voor extra bescherming en draagcomfort. Dit zorgt voor de perfecte pasvorm voor alle honden. Het ontwerp van het harnas zorgt ervoor dat de klap op het lichaam van de hond in het geval van een aanrijding verminderd wordt. Het harnas is getest op een universiteit met een simulatiehond van 60 kilo. Het harnas heeft deze crashtest doorstaan. Lees meer

Dit harnas voor het veilig meenemen van uw hond in de auto is gemaakt van hoogwaardig dicht geweven stof. Het harnas heeft verstevigde naden en een stalen gespen. Er zitten vier verstelbare gespen aan het harnas. De brede bad over de borst zorgt voor extra bescherming en draagcomfort. Dit zorgt voor de perfecte pasvorm voor alle honden. Het ontwerp van het harnas zorgt ervoor dat de klap op het lichaam van de hond in het geval van een aanrijding verminderd wordt. Het harnas is getest op een universiteit met een simulatiehond van 60 kilo. Het harnas heeft deze crashtest doorstaan.

Het harnas is uit te wassen in de wasmachine.

Het harnas is gemaakt uit een stuk. Hierdoor kan het harnas eenvoudig worden aangepast aan uw hond. U lunt het beste een maat selecteren op basis van het gewicht van uw hond.
- Small: 5 tot 11 kg
- Medium: 11 tot 23 kg
- Large: 23 tot 36 kg

Lees minder

EAN
Artikelnummer