Advies nodig? 0113 - 384019

JBL Manado DARK - NIEUW!

JBL Manado DARK - NIEUW!

JBL Manado DARK is een donkere natuurbodemgrond voor aquaria. De poreuze structuur bevordert de wortelgroei. Ook is de Manado DARK geschikt voor gravende vissen. Verder is het een voedingsstoffenbuffer met hoog ijzergehalte.

De JBL Manado DARK is verkrijgbaar in 3, 5 en 10 liter.

nú € 10,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

JBL Manado DARK is een van de nieuwste producten van JBL. Deze donkere natuurbodemgrond voor aquaria is optimaal voor de plantenverzorging in zoetwateraquaria. Deze bodemgrond is geschikt voor gravende vissen en heeft een poreuze structuur. Dit bevordert de wortelgroei van planten. Ook heeft deze bodemgrond een hoog ijzergehalte. De grond kan voedingsstoffen opnemen en bij behoefte weer afgeven. De plantenwortels kunnen het hoge ijzergehalte opnemen. Ook activeert deze bodemgrond de bodemflora, omdat het een effectieve en snelle kolonisatie door nuttige bodembacteriën stimuleert. Ongewenste algengroei wordt hiermee beperkt. Ook wordt hierdoor het filter ontlast en blijft het water kristalhelder. Lees meer

JBL Manado DARK is een van de nieuwste producten van JBL. Deze donkere natuurbodemgrond voor aquaria is optimaal voor de plantenverzorging in zoetwateraquaria. Deze bodemgrond is geschikt voor gravende vissen en heeft een poreuze structuur. Dit bevordert de wortelgroei van planten. Ook heeft deze bodemgrond een hoog ijzergehalte. De grond kan voedingsstoffen opnemen en bij behoefte weer afgeven. De plantenwortels kunnen het hoge ijzergehalte opnemen. Ook activeert deze bodemgrond de bodemflora, omdat het een effectieve en snelle kolonisatie door nuttige bodembacteriën stimuleert. Ongewenste algengroei wordt hiermee beperkt. Ook wordt hierdoor het filter ontlast en blijft het water kristalhelder.

Verder benadrukt de JBL Manado DARK de kleurenpracht van de vissen door de donkerbruine verkleuring. Zo worden de kleuren van de vissen geaccentueerd en vormt het een harmonisch beeld met de groene en rode tinten van de planten. Deze bodemgrond van JBL is gebruiksklaar en moet eenmalig voor gebruik met leidingwater gespoeld worden.

Lees minder

EAN
Artikelnummer