Advies nodig? 0113 - 384019

TC FLEA TICK SPRAY (473ml)

TC FLEA TICK SPRAY (473ml)

Op zoek naar een natuurlijke en tevens effectieve spray tegen vlooien en teken? Kies dan voor deze spray van TropiClean. Deze spray dient u op honden of het beddengoed te sprayen. Hierdoor worden de vlooien, teken, tekenlarven en muggen gedood. De spray heeft een werking van ongeveer twee weken.

Inhoud: 473 ml.

nú € 14,99
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Deze spray van TropiClean tegen vlooien en teken bestaat uit en natuurlijke mix van krachtige ongediertebestrijdingsmiddelen. Deze natuurlijke middelen zijn aangevuld met citroengras en sesamolie. Hierdoor heeft de spray een krachtig en langdurig effect. De spray is krachtig en effectief, maar wel veilig genoeg om te gebruiken bij puppy's van 12 weken en ouder.

Voor het gebruik van de spray dient u goed met de fles te schudden. Daarna moet u de hele vacht van de hond inspuiten. De gehele vacht van de hond moet vochtig zijn. Bij het sprayen moet u uitkijken dat u niet op de genitaliën, in de ogen of op zijn kop spuit. Tijdens het sprayen moet u tegen de haren instrijken. Op die manier bereikt de spray ook de huid.

EAN code 8712695172338
Artikelnummer 792268