Advies nodig? 0113 - 384019

Lief! Droogshampoo universeel

Lief! Droogshampoo universeel

Uw hond lekker even opfrissen zonder water of gestress? Kies dan voor deze droogshampoo van Lief!. Deze droogshampoo van Lief! geeft uw hond een schone en frisse vacht en kan voor alle vachtsoorten gebruikt worden.

Inhoud: 250 ml.

nú € 5,99
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Heerlijk uw hond verfrissen zonder water en zonder gestress? Kies dan voor deze Lief! Droogshampoo! Deze shampoo verfrist, neemt vieze luchtjes weg en zorgt dat uw hond een gemakkelijk doorkambare, zachte en glanzende vacht heeft. Deze droogshampoo van Lief! heeft een mild karakter. Dit komt door de PH-neutrale formule. Hierdoor is deze droogshampoo ook geschikt voor honden met een licht gevoelige huid. U sprayt de vacht gelijkmatig in tot aan de nek. Daarna moet u de spray lekker inmasseren en vervolgens hoeft u het alleen nog maar in te laten trekken. Omdat het een droogshampoo is, hoeft u uw hond niet met water af te spoelen. Lees meer

Heerlijk uw hond verfrissen zonder water en zonder gestress? Kies dan voor deze Lief! Droogshampoo! Deze shampoo verfrist, neemt vieze luchtjes weg en zorgt dat uw hond een gemakkelijk doorkambare, zachte en glanzende vacht heeft. Deze droogshampoo van Lief! heeft een mild karakter. Dit komt door de PH-neutrale formule. Hierdoor is deze droogshampoo ook geschikt voor honden met een licht gevoelige huid. U sprayt de vacht gelijkmatig in tot aan de nek. Daarna moet u de spray lekker inmasseren en vervolgens hoeft u het alleen nog maar in te laten trekken. Omdat het een droogshampoo is, hoeft u uw hond niet met water af te spoelen.

Alle vachtverzorgingsproducten van Lief! zijn PH-neutraal, vrij van parabenen, DEA-vrij en gemakkelijk in gebruik. PH-neutrale verzorgingsproducten zijn belangrijk, omdat de PH-waarde van de hondenhuid heel anders is dan de PH-waarde van de mensenhuid. PH-neutraal is belangrijk om de huid van de hond vettig, gezond en soepel te laten. De producten zijn ook vrij van parabenen. Parabenen zouden namelijk mogelijk kankercellen kan ontwikkelen. DEA-vrij houdt in dat het fijne stofje DEA ontbreekt. Dit stofje zorgt wel voor een fijne structuur van de shampoo, maar kan ook de huid irriteren en allergische reacties veroorzaken. Gebruiksvriendelijk houdt in dat de producten zo ontworpen zijn dat u maar een hand hoeft te gebruiken om de flacon te openen. Hierdoor heeft u altijd een hand vrij om uw hond vast te houden.

Lees minder

EAN code 8712901153441
Artikelnummer 042 9820