Advies nodig? 0113 - 384019

Lief! Lotion Cool Aqua (100 ml)

Lief! Lotion Cool Aqua (100 ml)

Deze lotion 'Cool Aqua' van Lief! neutraliseert en doodt de onaangename geurtjes. Daarnaast heeft deze lotion een heerlijk geurende parfum. Hierdoor ruikt uw hond weer snel lekker! Verder is deze lotion ook geschikt voor honden met een licht gevoelige huid. Dit komt door de PH-neutrale formule.

Inhoud: 100 ml.

nú € 5,99
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Op zoek naar een frisse lotion voor uw hond? Kies dan voor deze Lief! Lotion Cool Aqua. Deze lotion neutraliseert en doodt de onaangename luchtjes. Ook heeft deze lotion een heerlijk geurende parfum. Als uw hond een natte vacht heeft, kunt u zonder problemen deze spray ook gebruiken. Verder heeft deze lotion een mild karakter. Dit komt door de PH-neutrale formule. Hierdoor is deze spray geschikt voor honden met een licht gevoelige huid. Lees meer

Op zoek naar een frisse lotion voor uw hond? Kies dan voor deze Lief! Lotion Cool Aqua. Deze lotion neutraliseert en doodt de onaangename luchtjes. Ook heeft deze lotion een heerlijk geurende parfum. Als uw hond een natte vacht heeft, kunt u zonder problemen deze spray ook gebruiken. Verder heeft deze lotion een mild karakter. Dit komt door de PH-neutrale formule. Hierdoor is deze spray geschikt voor honden met een licht gevoelige huid.

Hoe gebruikt u deze lotion?
U sprayt de vacht gelijkmatig in tot aan de nek. Daarna moet u de spray lekker inmasseren en vervolgens hoeft u hem alleen nog maar in te laten trekken.

De vachtverzorgingsproducten van Lief! zijn PH-neutraal, vrij van parabenen, DEA-vrij en gemakkelijk in gebruik. PH-neutrale verzorgingsproducten zijn belangrijk, omdat de PH-waarde van de hondenhuid heel anders is dan de PH-waarde van de mensenhuid. PH-neutraal is belangrijk om de huid van de hond vettig, gezond en soepel te laten. De producten zijn ook vrij van parabenen. Parabenen zouden namelijk mogelijk kankercellen kan ontwikkelen. DEA-vrij houdt in dat het fijne stofje DEA ontbreekt. Dit stofje zorgt wel voor een fijne structuur van de shampoo, maar kan ook de huid irriteren en allergische reacties veroorzaken. Gebruiksvriendelijk houdt in dat de producten zo ontworpen zijn dat u maar een hand hoeft te gebruiken om de flacon te openen. Hierdoor heeft u altijd een hand vrij om uw hond vast te houden

Lees minder

EAN code 8712901153496
Artikelnummer 042 9832