Advies nodig? 0113 - 384019

Lief! Spray conditioner (250 ml)

Lief! Spray conditioner (250 ml)

Deze sprayconditioner van Lief! zorgt voor een gezonde en gemakkelijk door te kammen vacht. Door de ingrediënten van de conditioner wordt er vocht vastgehouden, wordt er gezorgd voor extra elasticiteit en wordt er geholpen hij het herstellen van de zachtheid en vitaliteit van de vacht.

Inhoud: 250 ml.

nú € 5,99
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Deze Lief! Spray conditioner is heerlijke conditioner voor honden die lang, gekrulde of een snel klittende vacht hebben. Deze conditioner zorgt ervoor dat uw hond een zachte, glanzende, gezonde en gehydrateerde vacht heeft. De PH-neutrale formule van deze spray conditioner zorgt voor het vasthouden van het ingebrachte vocht. Tevens wordt wordt er gezorgd voor extra elasticiteit en wordt er geholpen hij het herstellen van de zachtheid en vitaliteit van de vacht. U sprayt de vacht gelijkmatig in tot aan de nek. Daarna moet u de spray lekker inmasseren en vervolgens hoeft u hem alleen nog maar in te laten trekken. Lees meer

Deze Lief! Spray conditioner is heerlijke conditioner voor honden die lang, gekrulde of een snel klittende vacht hebben. Deze conditioner zorgt ervoor dat uw hond een zachte, glanzende, gezonde en gehydrateerde vacht heeft. De PH-neutrale formule van deze spray conditioner zorgt voor het vasthouden van het ingebrachte vocht. Tevens wordt wordt er gezorgd voor extra elasticiteit en wordt er geholpen hij het herstellen van de zachtheid en vitaliteit van de vacht.  U sprayt de vacht gelijkmatig in tot aan de nek. Daarna moet u de spray lekker inmasseren en vervolgens hoeft u hem alleen nog maar in te laten trekken.

Alle vachtverzorgingsproducten van Lief! zijn PH-neutraal, vrij van parabenen, DEA-vrij en gemakkelijk in gebruik. PH-neutrale verzorgingsproducten zijn belangrijk, omdat de PH-waarde van de hondenhuid heel anders is dan de PH-waarde van de mensenhuid. PH-neutraal is belangrijk om de huid van de hond vettig, gezond en soepel te laten. De producten zijn ook vrij van parabenen. Parabenen zouden namelijk mogelijk kankercellen kan ontwikkelen. DEA-vrij houdt in dat het fijne stofje DEA ontbreekt. Dit stofje zorgt wel voor een fijne structuur van de shampoo, maar kan ook de huid irriteren en allergische reacties veroorzaken. Gebruiksvriendelijk houdt in dat de producten zo ontworpen zijn dat u maar een hand hoeft te gebruiken om de flacon te openen. Hierdoor heeft u altijd een hand vrij om uw hond vast te houden.

Lees minder

EAN code 8712901153465
Artikelnummer 042 9822