Advies nodig? 0113 - 384019

Lief! Deodorantspray (250 ml)

Lief! Deodorantspray (250 ml)

Deze deodorantspray van Lief! neutraliseert en doodt de onaangename luchtjes. Daarnaast heeft deze deodorantspray een heerlijk geurende parfum. Verder heeft deze deodorantspray een mild karakter door de PH-neutrale formule.

Inhoud: 250 ml

nú € 5,99
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Uw hond heerlijk fris laten ruiken? Dat kan ook met de Lief! deodorantspray. Deze spray neutraliseert en doodt de onaangename luchtjes. Ook heeft deze deodorantspray een heerlijk geurende parfum. Als uw hond een natte vacht heeft, kunt u zonder problemen deze spray ook gebruiken. Verder heeft deze deodorantspray een mild karakter. Dit komt door de PH-neutrale formule. Hierdoor is deze spray ook geschikt voor honden met een licht gevoelige huid. U sprayt de vacht gelijkmatig in tot aan de nek. Daarna moet u de spray lekker inmasseren en vervolgens hoeft u hem alleen nog maar in te laten trekken. Lees meer

Uw hond heerlijk fris laten ruiken? Dat kan ook met de Lief! deodorantspray. Deze spray neutraliseert en doodt de onaangename luchtjes. Ook heeft deze deodorantspray een heerlijk geurende parfum. Als uw hond een natte vacht heeft, kunt u zonder problemen deze spray ook gebruiken. Verder heeft deze deodorantspray een mild karakter. Dit komt door de PH-neutrale formule. Hierdoor is deze spray ook geschikt voor honden met een licht gevoelige huid.  U sprayt de vacht gelijkmatig in tot aan de nek. Daarna moet u de spray lekker inmasseren en vervolgens hoeft u hem alleen nog maar in te laten trekken.

De vachtverzorgingsproducten van Lief! zijn PH-neutraal, vrij van parabenen, DEA-vrij en gemakkelijk in gebruik. PH-neutrale verzorgingsproducten zijn belangrijk, omdat de PH-waarde van de hondenhuid heel anders is dan de PH-waarde van de mensenhuid. PH-neutraal is belangrijk om de huid van de hond vettig, gezond en soepel te laten. De producten zijn ook vrij van parabenen. Parabenen zouden namelijk mogelijk kankercellen kan ontwikkelen. DEA-vrij houdt in dat het fijne stofje DEA ontbreekt. Dit stofje zorgt wel voor een fijne structuur van de shampoo, maar kan ook de huid irriteren en allergische reacties veroorzaken. Gebruiksvriendelijk houdt in dat de producten zo ontworpen zijn dat u maar een hand hoeft te gebruiken om de flacon te openen. Hierdoor heeft u altijd een hand vrij om uw hond vast te houden.

Lees minder

EAN code 8712901153445
Artikelnummer 042 9821