Advies nodig? 0113 - 384019

Lief! vachtverzorging conditioner (300 ml)

Lief! vachtverzorging conditioner (300 ml)

Deze diep verzorgende conditioner van Lief! zorgt voor een verzorgde, gezonde en glanzende vacht. Door de ingrediënten van de conditioner wordt er vocht vastgehouden, wordt er gezorgd voor extra elasticiteit en wordt er geholpen hij het herstellen van de zachtheid en vitaliteit van de vacht.

Inhoud: 300 ml.

nú € 5,99
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Deze conditioner van Lief! wordt gebruik voor een gezonde, zachte en gemakkelijk doorkambare vacht. De conditioner zorgt voor een gezonde en glanzende vacht. Naast de verzorgende werking heeft deze conditioner ook een verfrissende werking. Gebruik voor het beste resultaat de Lief! conditioner altijd in combinatie met een Lief! shampoo. Lees meer

Deze conditioner van Lief! wordt gebruik voor een gezonde, zachte en gemakkelijk doorkambare vacht. De conditioner zorgt voor een gezonde en glanzende vacht. Naast de verzorgende werking heeft deze conditioner ook een verfrissende werking. Gebruik voor het beste resultaat de Lief! conditioner altijd in combinatie met een Lief! shampoo.

Al de vachtverzorgingsproducten van Lief! zijn PH-neutraal, vrij van parabenen, DEA-vrij en gemakkelijk in gebruik. PH-neutrale verzorgingsproducten zijn belangrijk, omdat de PH-waarde van de hondenhuid heel anders is dan de PH-waarde van de mensenhuid. PH-neutraal is belangrijk om de huid van de hond vettig, gezond en soepel te laten. De producten zijn ook vrij van parabenen. Parabenen zouden namelijk mogelijk kankercellen kan ontwikkelen. DEA-vrij houdt in dat het fijne stofje DEA ontbreekt. Dit stofje zorgt wel voor een fijne structuur van de shampoo, maar kan ook de huid irriteren en allergische reacties veroorzaken. Gebruiksvriendelijk houdt in dat de producten zo ontworpen zijn dat u maar een hand hoeft te gebruiken om de flacon te openen. Hierdoor heeft u altijd een hand vrij om uw hond vast te houden.

Lees minder

EAN code 8712901153434
Artikelnummer 042 9819