Advies nodig? 0113 - 384019

Lief! shampoo - gevoelige huid (300ml)

Lief! shampoo - gevoelige huid (300ml)

Heeft uw hond een gevoelige huid? Kijk dan eens naar de Lief! shampoo voor de gevoelige huid. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor honden met een gevoelige huid en vacht. Hij bevat namelijk aloë vera en kamille. In combinatie met de PH-neutrale formule is dit erg goed voor de honden met een gevoelige huid en vacht.

Inhoud: 300 ml.

nú € 5,99
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Lief! shampoo - gevoelige huid is een geconcentreerde shampoo met een kalmerende werking. Dit komt door het kamille-extract. Daarnaast bevat deze shampoo aloë vera. In combinatie met de PH-neutrale formule is dit erg goed voor de honden met een gevoelige huid en vacht. Naast kalmerend werkt deze shampoo beschermend en hydraterend. Deze shampoo verfrist, en voedt uw trouwe viervoeter natuurlijk ook. Daarnaast neemt hij de losse haren weg, worden de vieze luchtjes verwijderd en zorgt de shampoo voor een zachte en glanzende vacht die een natuurlijke uitstraling heeft. Deze shampoo is zowel geschikt voor langharige als kortharige honden. Lees meer

Lief! shampoo - gevoelige huid is een geconcentreerde shampoo met een kalmerende werking. Dit komt door het kamille-extract. Daarnaast bevat deze shampoo aloë vera. In combinatie met de PH-neutrale formule is dit erg goed voor de honden met een gevoelige huid en vacht. Naast kalmerend werkt deze shampoo beschermend en hydraterend. Deze shampoo verfrist, en voedt uw trouwe viervoeter natuurlijk ook. Daarnaast neemt hij de losse haren weg, worden de vieze luchtjes verwijderd en zorgt de shampoo voor een zachte en glanzende vacht die een natuurlijke uitstraling heeft. Deze shampoo is zowel geschikt voor langharige als kortharige honden.

Al de vachtverzorgingsproducten van Lief! zijn PH-neutraal, vrij van parabenen, DEA-vrij en gemakkelijk in gebruik. PH-neutrale verzorgingsproducten zijn belangrijk, omdat de PH-waarde van de hondenhuid heel anders is dan de PH-waarde van de mensenhuid. PH-neutraal is belangrijk om de huid van de hond vettig, gezond en soepel te laten. De producten zijn ook vrij van parabenen. Parabenen zouden namelijk mogelijk kankercellen kan ontwikkelen. DEA-vrij houdt in dat het fijne stofje DEA ontbreekt. Dit stofje zorgt wel voor een fijne structuur van de shampoo, maar kan ook de huid irriteren en allergische reacties veroorzaken. Gebruiksvriendelijk houdt in dat de producten zo ontworpen zijn dat u maar een hand hoeft te gebruiken om de flacon te openen. Hierdoor heeft u altijd een hand vrij om uw hond vast te houden.

Lees minder

EAN code 8712901153427
Artikelnummer 042 9813