Advies nodig? 0113 - 384019

Lief! shampoo - tea tree olie 300 ml

Lief! shampoo - tea tree olie 300 ml

Bent u op zoek naar een veelzijdige en verfrissende shampoo? Kies dan voor de Lief! shampoo - tea tree olie. Deze shampoo heeft een anti-bacteriële werking en vermindert de vatbaarheid voor vlooien en teken. Deze shampoo heft ook bij huidirritaties die veroorzaakt worden door insectenbeten.

Inhoud: 300 ml.

nú € 5,99
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Wassen met deze shampoo zorgt ervoor dat uw hond minder vatbaar wordt voor vlooien, teken en andere parasieten. Ook heeft deze shampoo van Lief! een anti-bacteriële werking. Ook werkt de PH-neutrale formule met tea tree olie goed bij huidirritaties die veroorzaakt zijn door insectenbeten. Verder zorgt deze shampoo dat uw hond wordt verfrist, voedt, zijn losse haren worden weggenomen en vieze luchtjes worden verwijderd. Deze shampoo zorgt ook voor een zachte en glanzende vacht die een natuurlijke uitstraling heeft. Deze shampoo is geschikt voor zowel langharig als kortharige honden. Lees meer

Wassen met deze shampoo zorgt ervoor dat uw hond minder vatbaar wordt voor vlooien, teken en andere parasieten. Ook heeft deze shampoo van Lief! een anti-bacteriële werking. Ook werkt de PH-neutrale formule met tea tree olie goed bij huidirritaties die veroorzaakt zijn door insectenbeten. Verder zorgt deze shampoo dat uw hond wordt verfrist, voedt, zijn losse haren worden weggenomen en vieze luchtjes worden verwijderd. Deze shampoo zorgt ook voor een zachte en glanzende vacht die een natuurlijke uitstraling heeft. Deze shampoo is geschikt voor zowel langharig als kortharige honden.

Alle vachtverzorgingsproducten van Lief! zijn PH-neutraal, vrij van parabenen, DEA-vrij en gemakkelijk in gebruik. PH-neutrale verzorgingsproducten zijn belangrijk, omdat de PH-waarde van de hondenhuid heel anders is dan de PH-waarde van de mensenhuid. PH-neutraal is belangrijk om de huid van de hond vettig, gezond en soepel te laten. De producten zijn ook vrij van parabenen. Parabenen zouden namelijk mogelijk kankercellen kan ontwikkelen. DEA-vrij houdt in dat het fijne stofje DEA ontbreekt. Dit stofje zorgt wel voor een fijne structuur van de shampoo, maar kan ook de huid irriteren en allergische reacties veroorzaken. Gebruiksvriendelijk houdt in dat de producten zo ontworpen zijn dat ze met een hand te openen zijn. Hierdoor heeft u altijd een hand vrij om uw hond vast te houden.

Lees minder

EAN code 8712901153410
Artikelnummer 042 9812