Advies nodig? 0113 - 384019

Lief! shampoo - donkere vacht 300ml

Lief! shampoo - donkere vacht 300ml

Met shampoo de donkere tinten van de vacht van uw hond langer behouden? Kies dan voor de Lief! shampoo - donkere vacht. De PH-neutrale formule met macadamia-olie hydrateert de vacht van uw hond en draagt bij aan een behoud van de donkere tinten.  

Inhoud: 300 ml.

nú € 5,99
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Donkere tinten van de vacht van uw hond langer behouden zonder deze te verven? Lief! shampoo - donkere vacht is de oplossing. Deze geconcentreerde shampoo is specifiek ontwikkeld voor honden met een donkere vacht. De shampoo heeft een verfrissende en voedende werking en neemt losse haren en vieze luchtjes weg. Daarnaast zorgt deze shampoo voor een zachte en glanzende vacht die een natuurlijke uitstraling heeft. Dankzij de PH-neutrale formule met macadamia-olie wordt de vacht gehydrateerd en blijven de donkere tinten van de vacht langer behouden. Lees meer

Donkere tinten van de vacht van uw hond langer behouden zonder deze te verven?  Lief! shampoo - donkere vacht is de oplossing. Deze geconcentreerde shampoo is specifiek ontwikkeld voor honden met een donkere vacht. De shampoo heeft een verfrissende en voedende werking en neemt losse haren en vieze luchtjes weg. Daarnaast zorgt deze shampoo voor een zachte en glanzende vacht die een natuurlijke uitstraling heeft. Dankzij de PH-neutrale formule met macadamia-olie wordt de vacht gehydrateerd en blijven de donkere tinten van de vacht langer behouden.

Alle vachtverzorgingsproducten van Lief! zijn PH-neutraal, vrij van parabenen, DEA-vrij en gemakkelijk in gebruik. PH-neutrale verzorgingsproducten zijn belangrijk, omdat de PH-waarde van de hondenhuid heel anders is dan de PH-waarde van de mensenhuid. PH-neutraal is belangrijk om de huid van de hond vettig, gezond en soepel te laten. De producten zijn ook vrij van parabenen. Parabenen zouden namelijk mogelijk kankercellen kan ontwikkelen. DEA-vrij houdt in dat het fijne stofje DEA ontbreekt. Dit stofje zorgt wel voor een fijne structuur van de shampoo, maar kan ook de huid irriteren en allergische reacties veroorzaken. Gebruiksvriendelijk houdt in dat de producten zo ontworpen zijn dat ze met een hand te openen zijn. Hierdoor heeft u altijd een hand vrij om uw hond vast te houden.

Lees minder

EAN code 8712901153403
Artikelnummer 042 9811