Advies nodig? 0113 - 384019

Lief! shampoo - witte vacht 300ml

Lief! shampoo - witte vacht 300ml

Een witte vacht, zonder te bleken? Kies dan voor de Lief! shampoo - witte vacht. De PH-neutrale formule met violet pigmenten draagt bal witte vacht zonder deze te bleken of te kleuren. Daarnaast heeft deze shampoo een mild karakter door het kamille-extract.

Inhoud: 300 ml.

nú € 5,99
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Lief! shampoo - witte vacht is speciaal ontwikkeld voor honden met een witte vacht. Deze shampoo werkt uiteraard verfrissend, maar hij draagt ook nog bij aan een egaal witte vacht. Dit komt door de PH-neutrale formule met violet extracten. Deze shampoo is zowel geschikt voor langharige als kortharige honden. Lees meer

Lief! shampoo - witte vacht is speciaal ontwikkeld voor honden met een witte vacht. Deze shampoo werkt uiteraard verfrissend, maar hij draagt ook nog bij aan een egaal witte vacht. Dit komt door de PH-neutrale formule met violet extracten. Deze shampoo is zowel geschikt voor langharige als kortharige honden.

Alle vachtverzorgingsproducten van Lief! zijn PH-neutraal, vrij van parabenen, DEA-vrij en gemakkelijk in gebruik. Deze Lief! shampoo - witte vacht dus ook. PH-neutrale verzorgingsproducten zijn belangrijk, omdat de PH-waarde van de hondenhuid heel anders is dan de PH-waarde van de mensenhuid. PH-neutraal is belangrijk om de huid van de hond vettig, gezond en soepel te laten. De producten zijn ook vrij van parabenen. Parabenen zouden namelijk mogelijk kankercellen kan ontwikkelen. DEA-vrij houdt in dat het fijne stofje DEA ontbreekt. Dit stofje zorgt wel voor een fijne structuur van de shampoo, maar kan ook de huid irriteren en allergische reacties veroorzaken. Gebruiksvriendelijk houdt in dat de producten zo ontworpen zijn dat ze met een hand te openen zijn. Hierdoor heeft u altijd een hand vrij om uw hond vast te houden.

Lees minder

EAN code 8712901153397
Artikelnummer 042 9810